(Poistunut julkaisusta)

CHIEF ACCOUNTANT
Scanfil Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2020

Nyt haussa globaaliin organisaatioomme

Chief Accountant

monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin.

 

Pääasiallinen tehtävä on Scanfil-konsernin kahden Suomen yhtiön kirjanpitäjän tehtävä.

Oletko aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä? Sinulla on soveltuva taloushallinnon tutkinto ja useamman vuoden kokemus kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä sekä taloushallinnon prosesseista. Sinulla on kokemusta myös tilinpäätöksen laatimisesta ja veroasioista. Omaat valmiudet esimiestehtäviin sekä kykenet yhteistyöhön globaalin organisaation eri maiden taloushallinnon teamien kanssa. Kommunikoit sujuvasti englanniksi. Hyvä MS Excel –osaaminen on eduksi samoin kuin konsernikirjanpidon tuntemus. Käytössämme on IFS –toiminnanohjausjärjestelmä ja Cognos Controller –konserniraportointiohjelmisto.

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Kykenet mukautumaan tilanteen vaatimusten mukaisesti ja et säikähdä ajoittaista kiirettä. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot. Arvostamme halua ja kykyä uuden oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on hyvä mahdollisuus laajentaa osaamistasi kansainvälisessä konsernissa. Tehtävän toimipaikka on Sievissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Director, Accounting and Treasury, Marjo Nurkkala, puh. 040 575 4620.

 

Käy täyttämässä hakemus palkkatoivomuksineen 8.11.2020 mennessä osoitteessa https://www.scanfil.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat