(Poistunut julkaisusta)

Chief Accountant
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Aimo Park on Suomen johtavin pysäköintialan yritys, joka on nopeasti vakiinnuttanut asemansa Suomessa. Aimo Park tarjoaa laadukkaita, asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä pysäköintipalveluja. Aimo Park Finland Oy:n emoyhtiö on Sumitomo Corporation.

"Meidän on aika uudistua - Rethink Parking. Innovaatioiden avulla, ja ottamalla lähtökohdaksi ihmisten tarpeet, voimme tarjota asiakkaillemme entistä paremman pysäköintikokemuksen. Kokemuksen, joka ulottuu myös pysäköintiruudun ulkopuolelle. Uusien liikkuvuusratkaisujen, vallankumouksellisten palvelujen ja uuden tekniikan avulla voimme osaltamme tehdä ihmisten arjesta hieman helpompaa. Näin pidämme lupauksemme siitä, että edistämme aktiivisesti älykkäämpien ja kestävämpien kaupunkien ja taajamien kehittymistä. Tämä on tapamme jatkossakin pysyä Suomen suurimpana pysäköintialan toimijana. "

Haemme nyt energiseen tiimiimme osaavaa taloushallinnon ammattilaista.

CHIEF ACCOUNTANT

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti kirjanpidon tehtävistä, tilinpäätöksistä sekä veroilmoituksista. Pääkirjanpitäjä on merkittävässä roolissa kuukausiraportoinnissa ja on avainasemassa raportoinnin oikeellisuuden varmistamisessa. Osallistut myös kirjanpidon ja taloushallinnon työtapojen ja käytänteiden kehittämiseen. Tehtävässäsi raportoit Finance Managerille ja teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu:

  • vuositilinpäätökset
  • veroilmoitukset
  • kuukausitilinpäätökset
  • vastuu juoksevan kirjanpidon oikeellisuudesta
  • käyttöomaisuusrekisterin ylläpito
  • osallistumien uuden järjestelmän käyttöönottoon
  • Finance Managerin sijaistaminen

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvan koulutuksen lisäksi monipuolista kokemusta kirjanpidosta ja vaativista taloushallinnon tehtävistä. Taidat Excelin käytön kuten myös käytät sujuvasti taloushallinnon järjestelmiä ja osaat hyödyntää niitä tehokkaasti. Pystyt käyttämään suomen lisäksi englantiakin tarpeen tullen työkielenäsi. Työskentelytavoiltasi olet omatoiminen ja aikaansaava. Omaat positiivisen asenteen työhön, tuet omalla panoksellasi työyhteisön mukavaa ilmapiiriä ja yhdessä tekemisen kulttuuria.

Tule mukaan luomaan uuden ajan palveluhenkistä pysäköintiä

Tarjoamme tehtävään vaadittavan perehdytyksen, hyvät työsuhde-edut sekä avarat viihtyisät työtilat keskeisellä sijainnilla Helsingin Vallilassa. Työntekijänämme pääset kasvamaan ja kehittymään kasvumme mukana. Kiitos osaavan henkilökuntamme, olemme parkkeeranneet itsemme Suomen johtavaksi pysäköintialan yritykseksi. Erinomainen asiakastyytyväisyys muodostuu meillä mm. lämminhenkisestä asenteesta, vastuunkantamisesta, laadun vaalimisesta sekä viimeisimmän teknologian hyödyntämisestä - meillä ei tunneta lausetta "ei onnistu" eli pääset siis varmasti työskentelemään eturivin ruudussa sekä saat ympärillesi pidetyn ja hyvähenkisen työyhteisön. Lue lisää meistä osoitteessa https://www.aimopark.fi/ .

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.10.2020 mennessä osoitteessa www.experis.fi .

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Pia Igoni p. 040 166 2409 tai sähköpostitse pia.igoni@fi.experis.com .

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.