(Poistunut julkaisusta)

Chief Accountant / Team Leader
Test World Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Oletko luonnossa viihtyvä ja Lapin erämaahan haikaileva kirjanpidon ammattilainen, joka haluaisi olla meidän tuleva Chief Accountant / Team Leader? Jos lisäksi viihdyt nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, tässä voisi olla sinun seuraava paikkasi!

Toimintojen uudenjärjestelyn myötä meidän kolmen hengen osaavaan taloushallinnon tiimiin on haussa neljänneksi jäseneksi kehityshenkinen Chief Accountant / Team Leader vakituiseen työsuhteeseen Ivaloon!

Käytännössä Chief Accountantin työtehtävinä meillä ovat mm. pääkirjanpito- ja siihen liittyvät tehtävät kuten tilinpäätökset, kuukausittaiset tuloslaskelmat ja taseet sekä muita kuukausiraportointiin liittyviä tehtäviä. Vastuullasi on kansallinen kirjanpito, mutta konsernirakenteemme myötä tiimissäsi tehdään myös IFRS-standardin mukaista raportointia. Vastuualueeseesi kuuluvat myös talous- ja hr-tiimin esimiestehtävät, jolloin vastaat tiimisi suoriutumisesta myös muissa taloushallinnon tehtävissä kuten osto- ja myyntireskontrassa sekä maksuliikenne- ja veroasioissa. Palkkahallinnon palvelut hankimme talon ulkopuolelta.

Taloushallinnon tiimimme muodostuu tämän rekrytoinnin jälkeen seuraavista taloushallinnon moniosaajista: Chief Accountant, Finance Specialist, Financial and HR Coordinator ja Financial Assistant. Tehtävät voivat tiimin sisällä hieman vaihdella kuukauden ajankohdan, yrityksen sesonkien, projektien ja tilanteiden mukaisesti. Taloushallinnon tiimissämme valttia on ME-henki, sillä tuuraukset ja ruuhkahuippujen työnjaot hoituvat tiimin kesken. Arvostammekin innokkuutta tehdä oman tehtävänkuvan lisäksi myös tarvittaessa muita taloushallinnon tehtäviä. Lähiesimiehenäsi toimii toimitusjohtaja Janne Seurujärvi.

Tehtävä on vakituinen ja edellyttää asumista alueella.

Edellytykset:

 • useamman vuoden kokemus pääkirjanpidon ja kirjanpidon tehtävistä
 • kokemusta tilinpäätöksistä sekä konsernitilinpäätöksen periaatteiden ymmärrystä
 • taloushallinnon kokonaisuuden ymmärrystä ja kiinnostusta talousprosessien kehittämiseen
 • yhtiön sisäisen sekä ulkoisen laskennan hallintaa
 • hyvää Excel- ja järjestelmäosaamista
 • pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta, numerotarkkuutta sekä oma-aloitteisuutta ulospäinsuuntautuneisuutta ja hyviä tiimitaitoja
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin kansainväliseen pörssiyhtiöön kuuluvassa Inarilaisessa yrityksessä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät.
 • Mukavan työyhteisön yhdessä alueen merkittävimmistä ja tunnetuimmista yrityksistä
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi
 • Elämän aidossa Lapissa, tunturin kupeessa sekä mahtavien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä
 • Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan mielenkiintoisella autoteollisuuden alalla.
 • Osaavan taloushallinnon tiimimme tuen lisäksi saat tukea myös konsernimme taloushallinnon tiimiltä
 • Hyvät henkilökuntaedut

Toivottu aloitusaika on mahdollisimman pian, mutta sopimuksen mukaan.

Jos taloudellinen vastuu talviautoilun testauksen ytimessä sekä aktiivinen elämä aidossa Lapissa on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin seniorikonsultti Susanna Pohjanen p. 050-5265446 tai palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, p.050-4131220. etunimi.sukunimi@barona.fi.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja 5.8.2020 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!