(Poistunut julkaisusta)

Chico´s Tarjoilija Helsinkiin
HOK-Elanto / Chicos Töölö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Chido! Chico`s on hyvää arkea ja viihdyttävää viikonloppua rakastavan vakkari mesta! Mehukkaat kasvisburgerit eli vurgerit ovat saapuneet listoille ja ruokien yhdistelemisellä ei ole rajoja -tuunaus onnistuu anytime! Ruokalista on raikas, värikäs ja annokset kauniita ja houkuttelevia! Ja kun kunnon burgerille on tilaus niin se löytyy edelleen täältä! Lähileipomon sämpylät ja lihakauppa Roslundin pihvit takaavat täydellisen burgeri nautinnon. Nyt haemme Chico´s Töölöön kesätarjoilijaa! Kaipaatko kesäduunilta rentoa fiilistä ja iloista tekemisen meininkiä?

Jos sinä olet tähtitarjoilija ja buena onda niin meillä on sulle kesäduuni! Tarjolla on joustavia ja vaihtelevia vuoroja keskimäärin 90h/3vko:ssa ja dippinä kaupan päälle loistava työporukka! Chico´s Töölö tarjoaa anniskelupassin omaavalle tarjoilijalle töitä 15.5.-30.9. Jos olet energinen ja positiivinen kiireenkin keskellä ja ajattelet että asiakas on aina vieras, niin tää on sun duuni!

Tänne uskaltaa tulla! Katse kesään ja hakemus tulemaan!

Edellytykset työnsaannille: Anniskelupassi, salmonellatodistus, hygieniapassi, tarjoilutyökokemus, suomen kielen taito, täysi-ikäisyys, englannin kielen taito