Chemigate - prosessioperaattori
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

OPERAATTORI

Etsimme nyt Mynämäen Mietoisiin operaattoria vastaamaan automatisoidun kemianteollisuuden tuotantolinjan saumattomasta toiminnasta. Chemigaten tuotantotiimi on tiivis ja kokenut, ja sen vahvistukseksi tarvitaan Oikeaa Asennetta omaavat tekijät, joilla on kiinnostus ja mahdollisuus sitoutua työhön tarvittaessa pidemmälläkin tähtäimellä.

Työssä menestymiseen ei vaadita aiempaa työkokemusta alalta, sillä saat tehtävään kattavan ja perusteellisen perehdytyksen. Toivomme sinulta ennen kaikkea oma-aloitteista ja vastuullista työotetta. Työn luonteen vuoksi olisi hyvä, jos asuinpaikkasi sijaitsisi kohtuullisen ajomatkan päässä Mietoisten tuotantolaitoksesta. Satunnaisten viikonloppupäivystysten / varallaolojen vuoksi tarvitset myös oman auton.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Työturvallisuuskortti ja tulityökortti ovat eduksi. Työsuhde solmitaan vuokratyösuhteena Manpowerin kanssa, myöhemmin on mahdollisuus vakinaistamiseen. Palkkaus Kemianteollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Oletko sinä etsimämme tekijä? Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut heti ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja antavat Manpowerin konsultit Miia Sinkko 040 193 0347 ja Esko Saurio 040 647 2205.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465212
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Esko Saurio
  • Sijainti: Mietoinen, Varsinais-Suomi