CHEF FÖR STUDENTANTAGNING eller PLANERARE FÖR STUDENTANTAGNING
Svenska handelshögskolan

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Hanken söker en

CHEF FÖR STUDENTANTAGNING eller PLANERARE FÖR STUDENTANTAGNING
 

Fr o m 7.12.2020 eller enligt överenskommelse

Vi söker dig, antagningsexpert med visioner och nytänkande och som vill jobba just där det händer! Hanken är ett litet universitet med ett stort universitets uppgifter, dvs vi erbjuder dig möjlighet att aktivt vara med och påverka studentantagning på nationell nivå. Arbetet är mångsidigt och ger dig en möjlighet till bred insyn i universitetets olika funktioner, hur allt hänger ihop och hur universitetssektorn fungerar.

Beroende på din erfarenhet, söker vi antingen en chef för vårt studentantagningsteam eller en planerare till teamet. Hankens studentantagningsteam ansvarar för antagningen av studerande till Hankens ekonomiutbildning på kandidat- magister och doktorsnivå. Förutom själva antagningsprocesserna via de existerande kanalerna, jobbar antagningsteamet med utveckling av såväl nationell, som internationell antagning, våra tjänster och vår studentrekrytering. Antagningsteamet deltar i marknadsföringen av Hankens utbildningar nationellt och internationellt, utvecklar och administrerar samarbets- och fristående studiemoduler, samt sköter antagningen via dem. Antagningsteamet har hos oss ett aktivt grepp om hela processen från intresserad sökande till introducerad studerande i Hanken gemenskapen.  

Uppgiften är placerad vid enheten för studier och antagning i Helsingfors och anställningen är tillsvidare. 

Som chef för antagningsteamet har du ett helhetsansvar för utvecklingen och verkställandet av Hankens samtliga antagningsprocesser. Du har förmåga att ta in stora helheter, kan stöda dina medarbetare i deras uppgifter och leder genom eget exempel.

Som chef eller planerare förutsätts du utveckla antagningssätten, bereda antagningsärenden och delta i och representera Hanken inom nationellt samarbete gällande antagningsfrågor. Du är bra på att skriva klara och informativa texter, kan sammanställa antagningsstatistik, samt sakkunnigt betjänar sökande och studerande i ansökningsärenden och i frågor gällande samarbetsstudier. Du är organiserad, noggrann och stresstålig, samtidigt som du är bra på att samarbeta och har en serviceinriktad arbetssyn.

Högre högskoleexamen är ett krav. Vi önskar att du har utmärkta kunskaper i Excel och kan både muntligt och skriftligt arbeta obehindrat på svenska, engelska och finska. Erfarenhet av den nationella ansökningsportalen Studieinfo och studentantagning inom högskolesektorn är meriterande. Därtill uppskattas erfarenhet av studie­- eller universitetsadministration, studentservice, kännedom om relevant lagstiftning och ekonomutbildning. Av teamchefen förutsätts lång erfarenhet av studentantagning och erfarenhet av ledarskap, eller påvisad god ledarskapsförmåga och en vilja att aktivt lära sig allt om studentantagning. 

Uppgiften är placerad på kravnivå 9 (planerare) eller 10 (antagningschef) enligt universitetens lönesystem och nivån bestäms enligt den valda personens förutsättningar. Därtill kommer en personlig prestationsprocent. Den totala månadslönen är uppskattningsvis mellan 3442 euro och 4279 euro.

Skicka gärna in din ansökan snarast möjligt, vi hoppas kunna inleda intervjuprocessen med intressanta kandidater redan före ansökningstidens utgång!

Närmare upplysningar ger direktör för studier och antagning Linda Gerkman, linda.gerkman@hanken.fi.

Ansökningar med tillhörande meritförteckning, riktas till Hankens rektor och inlämnas i Hankens ansökningsdatabas LAURA, senast tisdagen den 1 december 2020.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401206
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: linda.gerkman@hanken.fi