Chef De Cuisine Koko Lahti
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021

KOKO Lahti toimii upeiden Vesijärven maisemien kupeessa, jotka luovat oman osansa asiakkaan odotukset ylittävästä kokonaisvaltaisesta palvelukokemuksesta. Koko Lahti pitää sisällään seuraavat brändit: Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi, Lahden Konserttitalo sekä Piano Paviljonki. Nämä tapahtumatilat ja tuotantopalvelut muuntuvat pienemmistä kokouksista suurempiin messuihin, sinfonia- sekä rock-konsertteihin sekä hulppeisiin gaalailtoihin. Erilaiset tapahtumat luovat jokaiselle työpäivälle omanlaisensa twistin ja ravintolat muokkautuvat kunkin tilaisuuden luonteen mukaisesti. Monipuolisuus, yllätyksellisyys ja vauhdikkuus ovatkin näiden tapahtumaravintoloiden suola.

Hei sinä keittiön kuninkaallinen, tuleva Chef De Cuisine, jonka sydän sykkii aidoille kohtaamisille asiakaspinnassa ja ruokatuotteiden klassikoille unohtamatta paikallisuuden painoarvoa raaka-aineissa. Olet ruokaintoilija henkeen ja vereen, seuraten alasi nousevia trendejä jatkuvasti sormi pulssilla. Esihenkilönä sinulle on tärkeintä, että jengilläsi on selvät sävelet siitä, mitä heiltä odotetaan ja kuinka he pääsevät tavoitteeseensa.

Ensisijaisena työtehtävänäsi on johtaa onnistuneesti Sibeliustalon keittiön osaavaa orkesteria, kaikkien neljän toimipisteen osalta. Repertuaaristasi löytyy luovat ideat niin istuville dinnereille, kuin kokous- ja cocktailtilaisuuksiin. Tässä tehtävässä tulet siis tarvitsemaan vahvaa visiota siitä, miltä toimipaikkojemme ruokatuotteen tulee näyttää ja maistua asiakkaalle, hyvää ymmärrystä ravintolan kulunrakenteesta ja keskeisimmistä tunnusluvuista sekä niiden raportoinnista. Lisäksi tarvitset arjen esihenkilötaitoja rokkaavalla asenteella sekä myynnillistä otetta toimiessasi puhemiehenä johtoryhmän ja kentän välillä. Myöskään pieni seremoniamestarin vika ei ole tässä tehtävässä pahitteeksi, sillä edustamaan pääset vaikkapa esitellessäsi menuja suurimmilla gaalaillallisillamme!

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tarjoamme sinulle vakituisen sekä kokoaikaisen työn, työtuntien ollessa 112,5/3vkoa. Lisäksi pääset Restelin, Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Tarjolla on huippu hetkiä mahtavan duuniporukan kanssa sekä kivenkovaa duunia. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503678
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti, Hollola, Heinola, Riihimäki, Järvenpää, Kouvola