(Poistunut julkaisusta)

Chat-työntekijä, Tiivi & Pihla
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

"Olemme Suomen suurin ikkuna- ja ovivalmistaja. Vuonna 1976 perustettu Pihla ja vuonna 1977 perustettu Tiivi ovat osa Inwido Finland Oy:tä, joka työllistää Suomessa noin 650 työntekijää.

Meidät omistaa Inwido AB, pörssilistattu Euroopan suurin ikkunavalmistaja. Inwido on luonteva koti alueemme suurimmille, asumismukavuuden, sisäilman ja turvallisuuden parissa työskenteleville yrityksille. Vuonna 2017 Inwidon liikevaihto oli 6,4 miljardia Ruotsin kruunua ja liikevoitto 10,2 prosenttia. Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Yhdistyneissä kuningaskunnissa, Norjassa, Irlannissa, Puolassa, Virossa, Romaniassa, Liettuassa, Saksassa ja Itävallassa toimivassa yritysryhmässä on kaikkiaan noin 4 400 työntekijää."

Etsimme Tiiville ja Pihlalle CHAT-TYÖNTEKIJÖITÄ osa-aikaisiin työsuhteisiin Jyväskylään.

Chat-työntekijänä tehtäviisi kuuluu asiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen chat-palvelun kautta. Tavoitteenasi on pystyä tarjoamaan ratkaisuja asiakkaan ongelmiin sekä vastaamaan asiakkaan kysymyksiin mahdollisimman kattavasti, jotta jokainen saa asiantuntevaa palvelua myös puhelinpalvelun sulkeuduttua. Tehtävään on kattava perehdytys, jonka jälkeen olet Tiivin ja Pihlan tuotteiden ja palveluiden asiantuntija. Työt alkavat perehdytyksellä toukokuun loppupuolella.

Työtä tehdään arki-iltaisin klo 15:45-20:00, sekä lauantaisin klo 9.45-16. Viikkotyöaika määräytyy valittujen henkilöiden mukaan.

Odotamme Sinulta:
- Aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä
- Vastuullista työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Monipuolisia tietoteknisiä valmiuksia
- Erinomaista suomenkielentaitoa
- Halua sitoutua tehtävään pitkäksi aikaa

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn kasvavassa yrityksessä kehittymismahdollisuuksien kera.

Työsuhde solmitaan 6 kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi