(Poistunut julkaisusta)

CHANNEL MANAGER, Nurmijärvi
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019
Alfred Kärcher SE & Co. KG on maailman johtava puhdistuslaitteiden valmistaja. Kärcher tuotevalikoima kattaa kokonaisvaltaiset puhdistusalan ratkaisut, niin ammattilaisille kuin kotitalouksillekin. Kansainvälinen yhtiö työllistää yli 13 000 työntekijää 70 maassa ympäri maailman. Yhtiön laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat painepesureiden lisäksi mm. lakaisu- ja siivouskoneet, auton harjapesukoneet sekä raskaan ajoneuvokaluston puhdistusjärjestelmät. Lisätietoja meistä www.karcher.fi.
 
Vahvistamme tiimiämme ja haemme aktiivista ja tuloshakuista 
 
CHANNEL MANAGERIA 
 
Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu ammattipuhdistuslaitteiden jälleenmyyntikanavasta. Toimit tulosvastuullisena esimiehenä ja johdat 10 henkilön tiimiä vastaten budjetoinnista, kannattavuudesta ja raportoinnista. Kehität myyntistrategiaa yhdessä myyntijohtajan kanssa, suunnittelet ja jalkautat myynti- ja markkinointikampanjoita, tuet yhteistyökumppaneiden myyntiä, järjestät asiakoulutuksia, osallistut messuille ja kehität toimintaa laaja-alaisesti yhdessä muun organisaation kanssa. Työsi sisältää myös tuotevastuun ”PRP-Professional Products” –tuoteryhmän osalta. Toimipisteesi on Suomen pääkonttorilla Nurmijärvellä. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
- kokemusta ja näyttöjä tulosvastuullisesta myynnin johtamisesta
- esimiestaitoja sekä innostavaa ja valmentavaa johtamisotetta 
- kykyä tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn nopeasti kehittyvässä ja muuttuvassa toimintaympäristössä
- hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja ratkaisuja hakevaa asennetta
- soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta 
- matkustusvalmiutta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
 
Kokemus toimimisesta jälleenmyyjäkentän kanssa, sekä aikaisempi kokemus esim. tuotepäällikön roolista katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä. Mielenkiintoisen asiakaskentän ja huippuluokan tuotteet ja ratkaisut.
 
Kiinnostuitko? 
 
Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.6.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen Rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com.
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.