(Poistunut julkaisusta)

CHAIN ACCOUNT MANAGER, WIHURI OY AARNIO, VANTAA
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018Työn kuvaus:
   


Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme yli 30 000 Food Service-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Valikoimissamme on yli 25 000 tuotetta: tuoretuotteita, pakasteita, teollisia elintarvikkeita, panimo- ja alkoholijuomia sekä non-food -tuotteita. Palvelemme koko maan kattavan 24 Metro-pikatukun verkoston, toimitusmyynnin ja eMetro-verkkokaupan kautta. Metro-tukun uusi, moderni logistiikkakeskus sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Myynti- ja asiakaspalvelumme on räätälöity asiakasryhmittäin, millä varmistamme, että asiakkaamme saavat asiantuntevaa ja sujuvaa palvelua. Wihuri Oy Aarniolla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. 
 
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on rakentamassa omaa itsenäistä hankinta- ja logistiikkaprosessia ja siirtää ne nykyisiltä palveluntuottajilta täysin omaan hallintaansa vuoden 2018 aikana.
 
Wihuri Oy Aarnion toiminnan laajentuessa voimakkaasti vuonna 2019 ja strategisen yhteistyön alkaessa R-Kioskin kanssa etsimme nyt asiakaslähtöistä
 


KETJUMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ - CHAIN ACCOUNT MANAGERIA 
 
vastaamaan nimettyjen ketjuasiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehityshaluiselle myynnin ammattilaiselle kehittää ja kehittyä monipuolisesti innostuneessa ja innovatiivisessa ilmapiirissä.
 
Ketjumyyntipäällikön päätehtävinä on R-kioski-ketjun asiakkuuden haltuunotto, kokonaisvaltainen hoitaminen ja kehittäminen sekä yhteisten prosessien kehittäminen yhdessä asiakkaan ja sisäisten resurssien kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu muiden nimettyjen asiakkuuksien hallinta ja kehittäminen.
 
Menestyäkseen tehtävässä hakijoilla tulee olla myyntikokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta Food Service-myynnistä sekä convenience-sektorin kaupasta. Ammattitaitoa vahvistaa kaupallinen ja/tai ravintola-alan vähintään alempi korkeakoulututkinto. Lisäksi hakijoilla tulee olla kokemusta ketju-ja avainasiakassuhteiden määrätietoisesta rakentamisesta ja kehittämisestä sekä vahva ymmärrys markkinan tilaus-toimitusketjun rakenteista.
 
Wihuri Oy Aarnion tuleva työntekijä on sujuva IT-työskentelijä (Excel, Ppt, SAP3, SAP CRM ja Qlick Sense) ja hän kommunikoi sujuvasti kirjallisesti että suullisesti suomen lisäksi myös englanniksi, ruotsinkielen taito on myös etu. Työskentelyote on järjestelmällinen, tarkka ja hänellä on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Persoonana hän on ulospäinsuuntautunut, aktiivinen, esiintymistaitoinen ja ehdottomasti tiimipelaaja.
 
Wihuri Oy Aarnio tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääsee vaikuttamaan erittäin mittavan strategisen asiakkuuden kehittymiseen ja kehittämiseen jo alusta alkaen. Lisäksi tarjolla on huippuviihtyisä työympäristö työsuhde-etuineen ja innostunut tiimi Vantaan Viinikkalassa.
 
Nyt kun kiinnostuit uudesta haasteesta urallesi, jätä hakemus palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivuilla 15.7.2018 mennessä. Liitä mukaan suomenkielinen cv ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen, p. 040 779 5541 viikolla 26.

Asiakkaan tehtävänimike:  Chain account manager


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO