(Poistunut julkaisusta)

CGI Cloud Training Program – pilviosaajaksi CGI:lle
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Pilvipalvelut ovat ajankohtaisempia kuin koskaan, ja ne tarjoavat entistä kustannustehokkaampia tapoja hallita IT-infrastruktuuria. CGI:n jatkaessa kasvuaan, kaipaamme uusia osaajia erilaisiin pilvipalveluihin liittyviin tehtäviin. Haluatko työllistyä yritykseen, jossa osaamisellesi on kysyntää?

Haemme nyt Global Technology Operations (GTO) –yksikköömme uusia osaajia toteuttamaan pilviratkaisuja kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme. GTO:n palvelut koostuvat loppukäyttäjäpalveluista sekä konesali- ja informaatiologistiikan palvelukokonaisuuksista ja ratkaisuista. Lisäksi osallistut CGI:n ja Tieturin järjestämään työn ohessa suoritettavaan koulutukseen, jossa pääset kehittymään valitsemasi pilviteknologian asiantuntijaksi.

Mikä Cloud Training Program?

CGI Cloud Training Program on koulutusohjelma, jossa CGI ja Tieturi perehdyttävät sinut pilvipalveluteknologioihin ja kouluttavat monipuolisiin työtehtäviin CGI:lle. Koulutusohjelma alkaa heti työsuhteen alettua. Saat koulutusta valitsemaasi pilvipalveluteknologiaan ja pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa asiakasprojekteissamme.

Cloud Training Program sisältää valitun pilviteknologian perus- ja jatkokoulutuksen, osaamis- ja kokemuspohjasi huomioiden. Teknologiavaihtoehtoina ovat Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) tai Google Cloud. Koulutuksen osana suoritat kansainvälisesti hyväksytyt ja arvostetut sertifikaatit.

Toteutamme koulutukset monimuotoisesti niin lähi-, verkko- kuin itseopiskeluina. Opetus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta osa koulutuksista, termistö, koulutusmateriaalit ja sertifiointitestit voivat olla myös englanniksi. Tieturin asiantuntevat kouluttajat ovat oppimisesi tukena koko Cloud Training Programin ajan.

Koulutuksen suoritettuasi uusi roolisi voi olla esimerkiksi Cloud Consultant tai Cloud Architect.


Kuka olet


Sinun ei tarvitse olla täysin valmis pilviteknologian osaaja, sillä tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Odotamme kuitenkin, että olet jo kokenut IT-asiantuntija ja sinulla voi mahdollisesti olla jo vähän kokemusta pilvipalveluista. Viestit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti ja sinulla on hyvät dokumentointitaidot.

Tarjoamme sinulle jo olemassa olevaa osaamistasi tukevaa koulutusta ja sertifiointeja. Tarjolla on itsenäinen ja vastuullinen rooli vaihtelevissa asiakasprojekteissa. Voit aidosti vaikuttaa teknologiavalintoihin ja kehittää sekä asiakkaidemme ympäristöjä, että omia palveluitamme.

Mitä teet

Työskentelet muiden pilviosaajiemme kanssa erilaisissa asiakasprojekteissa, jotka liittyvät pilvipalveluiden käyttöönottoon ja niiden kehittämiseen. Osallistut suunnittelutyön lisäksi muun muassa pilvialustan rakentamiseen ja huolehdit myös siitä, että jatkuvat palvelut toimivat ratkaisun osalta. Ideoit myös, miten asiakkaamme voisi hyödyntää uusimpia pilvipalveluita mahdollisimman tehokkaasti.


Tarjoamme sinulle

Meille on tärkeää, että viihdyt ja voit hyvin. Sen lisäksi, että pääset kehittymään pilviasiantuntijaksi, tarjoamme sinulle myös mukavan työyhteisön sekä kattavat työsuhde-edut.

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Mika Lairi, +358 40 716 9803.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.9.2019 osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käymme läpi hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja koulutuspaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemuksesi mukaan CV sekä motivaatiokirje.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään.