(Poistunut julkaisusta)

CFO
Axactor Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Norjalaisen pörssiyrityksen Axactorin ostettua Suomen perintätoimiston, haemme nyt kokenutta CFO:ta johtoryhmän jäseneksi Jyväskylään johtamaan taloustoimintoja ja tukemaan liiketoimintaa kovassa kasvussa olevaan yritykseemme.

CFO:na toimit merkittävässä roolissa yrityksessämme ja sen johtoryhmässä. Johdat taloustoimintoja ja vastaat budjetoinnista ja ennustamisesta sekä ohjaat käytännönläheisesti taloustiimiäsi. Vastaat myös Axactorin liiketoimintaan integroitumisesta. Arvioit ja ennustat kuukausittain tulostavoitteisiin pääsemistä, maksimoit resurssit ja analysoit ja kehität tehokkaampia tapoja toimia parhaaseen mahdolliseen tulokseen pääsemiseksi. Liiketoiminnan tukeminen ja kassavirtalaskelmien tehokas tuottaminen ovat osa tehtäviäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta pörssiyrityksen taloustoiminnoista sekä IFRS-osaamista. Toivomme sinulla myös tiukan talousosaamisen lisäksi olevan sopivasti rentoa mieltä. Sinulla on tietenkin erinomaiset analysointitaidot sekä olet proaktiivinen ja yrittäjämäinen otteeltasi. Teet mielelläsi yhteistyötä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, osaat toimia tilanteessa kuin tilanteessa sopivalla tavalla. Osaat kommunikoida sujuvasti englanniksi, eikä matkustaminen kuukausittain ole sinulle ongelma. Compliance-osaaminen luetaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle merkittävän roolin kovassa kasvuvauhdissa olevassa yrityksessä, jossa töitä tehdään hyvällä yhteispelillä. Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi ja takuuvarmasti kehittämään sitä myös edelleen. Viihdyt varmasti, jos omaat sopivasti huumorintajua vahvan talousosaamisen lisäksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Seniorikonsultti Ari Rantala puh. 040 822 7042. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.3.2019 osoitteessa www.mercuriurval.com, viite FI-13838.