(Poistunut julkaisusta)

CFO / Tammer Brands Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019


Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20.000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K ja Rento. Liikevaihtoennusteemme vuodelle 2019 on 100M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista. Palveluksessamme on 200 kuluttajatuoteammattilaista.
Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt Tampereelle sinua analyyttinen ja kehittämishakuinen

CFO

vastaamaan johtoryhmän jäsenenä taloushallintomme johtamisesta ja nykyaikaistamisesta.
Toimit talous- ja IT-osaston esimiehenä ja vastuullesi kuuluu erilaisia talouden, hallinnon ja HR:n projekteja. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yritysjohdon kanssa kehittäen mm. talouden prosesseja ja raportointiamme.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vahva kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Kaupan alan tuntemuksen sekä kokemuksen kansainvälisestä liiketoiminnasta katsomme eduksesi. Omaat näkemyksen modernin taloushallinnon kokonaisuudesta ja etsit aktiivisesti keinoja kehittää taloushallintoa liiketoiminnan tukemiseksi. Työskentelytyyliltäsi olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja läpivientikykyinen – pystyt hahmottamaan hyvin kokonaisuuksia ja viemään niiden edellyttämät projektit tehokkaasti maaliin saakka. Viestit sujuvasti englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen näköalapaikan kansainvälisen perheyrityksen vastuuroolissa, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös muutamana päivänä viikosta Vantaan tai Hämeenlinnan toimipisteellämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8–9. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 1.9.2019 mennessä.