(Poistunut julkaisusta)

CFO PÄÄKAUPUNKISEUDULLE
InHunt Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Asiakkaamme toimii  kansainvälisillä markkinoilla jakelijana tukien ja kehittäen jälleenmyynti-kanavan toimintaa.  Yrityskauppojen ja toiminnan laajentumisen myötä yhtiörakenne on monimutkaistunut,  nykyisin Yhtiö toimii konsernina, jossa tytäryritysten rooli on toimia emoyhtiön liiketoiminnan palveluyhtiöinä.

CFO PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Vastaat taloushallinnon ja raportoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta niin että se vastaa Yhtiön tarpeita. Ohjaat tytäryhtiöitä taloushallinnon osalta, katsot eteenpäin ja ennakoit yrityksen menestyksen kannalta kriittisiä tekijöitä, joihin taloushallinnon eri osa-alueet voivat vaikuttaa. Raportoinnin kehittäminen, yhtenäistäminen ja reaaliaikaistaminen vastaamaan liiketoiminnan tarpeita on yksi keskeisiä tehtäväiäsi.

Laadit kuukausittaiset raportit, kassaennusteet, keräät tietoa liiketoiminnan kriittisistä osatekijöistä, analysoit lukujen ja tiedon merkitystä. Valmistelet ratkaisuvaihtoehtoja, jotka raportoit ja keskustelet säännöllisesti yhtiön toimitusjohtajan kanssa ja tuot keskusteluun vaihtoehtolaskelmia. Tuet eri liiketoimintoja ja tytäryhtiöiden vetäjiä ja tarvittaessa avaat kokonaistilanteeseen ja eri liike-toimintoihin liittyvät luvut ja osaat mennä näiden lukujen taakse. Parannat ja kehität käytettäviä työkaluja ja tehostat prosessien toimivuutta.

Menestyt tehtävässä kun osaat osaat lukujen perusteella raportoida selkeän käsityksesi siitä mihin liiketoiminta on mittareiden valossa menossa, osaat ennakoida ja ennustaa - et vain reagoida - yrityksen ja liiketoiminnan menestyksen kannalta kriittisiin tekijöihin, joihin pitää vaikuttaa. Ymmärrät taloushallinnon kokonaisuuden ja kykenet muodostamaan kokonaiskuvan yrityksen liiketoiminnan päätekijöistä (kannattavuus, tehokkuus ja tuottavuusajattelu). Markkinointi- ja myyntitoiminnan, jakeluliiketoiminnan ja erityisesti jälleenmyyjien busineslogiikan ymmärrys on välttämätöntä tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta.

Persoonatasolla sinussa korostuu tuloskeskeisyys, aktiivisuus, itsenäisyys, yrittäjähenkisyys sekä oma-aloitteisuus. Toimintatavoiltasi olet hands-on -tyyppi, näytät esimerkkiä muille omalla aloitteellisella toimintatavallasi – Olet vahvasti tiimihenkinen ja Sinussa on Draivia!

Tehtävään liittyviin tarkennuksiin ja kysymyksiin vastaa InHunt Group Oy:ssä Kari Serjamaa, puh. 040-750 0206. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 30.7.2018 mennessä InHunt Group Oy:n internetsivuilla, www.inhunt.fi, olevan hakulomakkeen kautta.