CEO for One Month
Adecco Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Kaipaatko urallesi vauhdikasta alkua tai tehokasta ponnahduslautaa vaativampiin tehtäviin? Kiinnostaako sinua johtaminen ja esimiestyö ja näet itsesi työskentelemässä kansainvälisessä työympäristössä? Oletko joskus haaveillut toimitusjohtajan tehtävästä tai pohtinut mitä toimitusjohtajan työnkuvaan ylipäätänsä kuuluu?

Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa haaveesi ja saada vastaukset kysymyksiisi samalla varmistaen mahtavan alun tavoitteidesi saavuttamiselle, sillä Adecco Finlandin jo kuudetta vuotta peräkkäin järjestettävä kesätoimitusjohtajan rekrytointikampanja CEO for One Month on taas täällä!

Luit aivan oikein. 

Adecco Finland etsii kesäkuun ajaksi toimitusjohtajaa!

Kesätoimitusjohtajana pääset näkemään, minkälaista on johtaa yhtä maailman suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi johtoryhmätyöskentelyä, tapaamisia asiakkaiden ja erilaisten sidosryhmien kanssa sekä paljon muuta. Kuukauden ajan annat panoksesi myös Adeccon somekanavissa. Työpisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta tulet työssäsi matkustamaan paljon ympäri Suomea. Tänä vuonna pääset myös näkemään mitä tarkoittaa pohjoismainen yhteistyö Adecco-maiden kesken ja tutustumaan muihin pohjoismaiden kesätoimareihin.

Tehtävään voi hakea kuka tahansa kehittymishaluinen, kunnianhimoinen tiimipelaaja, joka pitää itsensä haastamisesta eikä pelkää olla valokeilassa. Taustaltasi voit siis olla jo valmistunut tai vasta opintojesi alkutaipaleella, rakennusmestari tai kirjanpitäjä, kaupallisen alan ammattilainen tai kasvatustieteilijä – arvostamme kaikkia toimialoja ja koulutuksia, sillä toimialamme laajuuden ansiosta juuri sinulla on varmasti meille paljon annettavaa. 

Adeccon kesätoimitusjohtajana toimiminen avaa erinomaisia mahdollisuuksia niin paikalliseen uraan meillä Adeccolla, joko johto- tai asiantuntijatehtävissä kuin kansainväliseen uraan Adecco Groupissa. Kesätyön lopuksi sinulla onkin mahdollisuus päästä koko maailmanlaajuisen Adecco Groupin johtoon yhden kuukauden ajaksi. Myös asiakasyrityksemme ovat kiinnostuneita tulevista tähdistä ja pyrimmekin työllistämään mahdollisimman monet hakijoista myös muihin työtehtäviin Adeccolla tai asiakkaillamme.

Tarjoamme upeaa mahdollisuutta päästä aidosti monipuolisiin ja osaamistasi kehittävien työtehtävien pariin kokeilemaan omia rajojasi. Mikä parasta, kaikki tapahtuu kehittymistäsi edistävässä, opettavaisessa ja turvallisessa ympäristössä koko yrityksen johdon ja henkilöstön tukemana. 

Koska työ on vaativaa, on palkkakin sen mukainen: 10 000 euroa.

Mikäli sinä näet itsesi Adeccon seuraavana CEO for One Month-kesätoimitusjohtajana, ota ensiaskeleesi kohti urasi ponnahduslautaa ja lähetä hakemuksesi! 

Hakuaikaa on 19.3. asti ja valittu kesätoimari työskentelee Adeccolla kesäkuun 2021. Työskentelyaikaa ei ole mahdollista muuttaa. Varaathan jo hakiessasi kalenteristasi aikaa huhtikuun viimeisellä viikolla järjestettävään arviointipäivään, johon CEO for One Month-kampanja huipentuu ja jolloin ylpeänä julkistamme vuoden 2021 Suomen kesätoimitusjohtajan. 

Hae kesätoimariksi osoitteessa https://www.ceoforonemonth.com/

Hakuprosessiin kuuluu muutamia arviointiyhteistyökumppanimme nettipohjaisia   soveltuvuusarviointitehtäviä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tiedustelut CEO1Month@adecco.fi.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot