CEO for One Month -kesätoimitusjohtaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko Sinä Adeccon kesätoimari 2020?


Kaipaatko urallesi vauhdikasta alkua tai tehokasta ponnahduslautaa vaativampiin tehtäviin? Oletko joskus haaveillut toimitusjohtajan tehtävästä tai pohtinut mitä toimitusjohtajan työnkuvaan ylipäätänsä kuuluu? 


Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa haaveesi ja saada vastaukset kysymyksiisi samalla varmistaen mahtava alku tavoitteidesi saavuttamiselle, sillä Adecco Finlandin jo viidettä vuotta peräkkäin järjestettävä kesätoimitusjohtajan rekrytointikampanja CEO for One Month on taas täällä!

 
Luit aivan oikein. Adecco Finland etsii kesäkuun ajaksi toimitusjohtajaa!


Kesätoimitusjohtajana pääset näkemään, minkälaista on johtaa yhtä maailman suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi johtoryhmätyöskentelyä, tapaamisia asiakkaiden ja erilaisten sidosryhmien kanssa sekä paljon muuta. Työpisteesi sijaitsee pääkaupunkiseudulla, mutta tulet työssäsi matkustamaan paljon ympäri Suomea.


Tehtävään voi hakea kuka tahansa kehittymishaluinen, kunnianhimoinen tiimipelaaja, joka pitää itsensä haastamisesta eikä pelkää olla valokeilassa. Taustaltasi voit siis olla jo valmistunut tai vasta opintojesi alkutaipaleella, rakennusmestari tai kirjanpitäjä, kaupallisen alan ammattilainen tai kasvatustieteilijä – arvostamme kaikkia toimialoja ja koulutuksia, sillä toimialamme laajuuden ansiosta juuri sinulla on varmasti meille paljon annettavaa. 


Adeccon kesätoimitusjohtajana toimiminen avaa erinomaisia mahdollisuuksia niin paikalliseen uraan meillä Adeccolla, joko johto- tai asiantuntijatehtävissä kuin kansainväliseen uraan Adecco Groupissa. Kesätyön lopuksi sinulla onkin mahdollisuus päästä koko maailmanlaajuisen Adecco Groupin johtoon yhden kuukauden ajaksi. Myös asiakasyrityksemme ovat kiinnostuneita tulevista tähdistä ja pyrimmekin työllistämään mahdollisimman monet hakijoista myös muihin työtehtäviin Adeccolla tai asiakkaillamme.


Tässä on upea mahdollisuus päästä aidosti monipuolisiin ja osaamistasi kehittävien työtehtävien pariin kokeilemaan omia rajojasi. Mikä parasta, kaikki tapahtuu kehittymistäsi edistävässä, opettavaisessa ja turvallisessa ympäristössä koko yrityksen johdon ja henkilöstön tukemana. 

Ja koska työ on vaativaa, on palkkakin sen mukainen: 10 000 euroa.

Mikäli kaikki tämä kuulostaa hyvältä, ota ensiaskeleesi kohti urasi ponnahduslautaa ja lähetä hakemuksesi! 

Hakuaika on 17.1.-19.3. ja työskentelyaika on 1.-30.6. Työskentelyaikaa ei ole mahdollista muuttaa. Varaathan jo hakiessasi kalenteristasi aikaa keskiviikkona 29.4.2020 järjestettävään arviointipäivään, johon CEO for One Month-kampanja huipentuu ja jolloin ylpeänä julkistamme vuoden 2020 Suomen kesätoimitusjohtajan.

Hae kesätoimariksi osoitteessa https://www.ceoforonemonth.com/
Hakuprosessiin kuuluu muutamia arviointiyhteistyökumppanimme nettipohjaisia soveltuvuusarviointitehtäviä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Tiedustelut CEO1Month@adecco.fi. 

#CEO1Month #kesätoimari #unelmienkesätyö
"Kuukausi kesätoimitusjohtajana on todella uniikki kokemus, jonka aikana oppii paljon sekä liiketoiminnasta että ennen kaikkea itsestään. Kuukauden aikana pääsee todella kokonaisvaltaisesti näkemään, miten yritystä johdetaan ja jatkuvasti ylittämään itsensä.
Jos vähänkään harkitset, niin hae! En minäkään olisi ikinä uskonut, että juuri minulle tarjottaisiin tämä huikea mahdollisuus."

Vivika Viikari, CEO for One Month 2019

”Tämä on sellainen kuukausi, jonka muistan varmasti loppuikäni. Parasta kuukaudessa olivat ehdottomasti tapaamani ihmiset ja kokemukset, jollaisia ei normaalisti pääse kokemaan uraansa aloittelevana henkilönä. 
Haluankin rohkaista kaikkia uskomaan enemmän itseensä ja yrittämään rohkeasti asioita, jotka kiinnostavat – siitä voi seurata jotakin ikimuistoista!”

Tiina Palmunen, CEO for One Month 2018

”Oleminen on havaituksi tulemista. (George Berkeley) – Hae kesätoimitusjohtajaksi!
Ei pelkoa vailla hieman toivoa, eikä toivoa ilman pelon häivää. (Baruch Spinoza) – Jaksa kulkea vaellus (hakuprosessi), jossa kasvat ihmisenä ja ammattilaisena. Tällä matkalla on vain voittajia;  joko onnistut (tulet valituksi) tai opit.
Mitä tahansa päätätkin, niin muista, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Tämän vuoksi olen päättänyt kulkea hyvien puolella, toivottavasti ensi kesänä juuri sinunkin.”

Joshua Moorres, CEO for One Month 2017

”Kannattaa hakea, koska tuskin on tarjolla muuta kesätyötä, jossa pääset näin läheltä näkemään konkreettisesti, kuinka liiketoiminta ihan huipulta tehdään. Pääset myös osallistumaan johtoryhmätyöskentelyyn, jossa alan todelliset konkarit vilpittömästi jakavat sinulle ohjeitaan. Tämä ei ole oikotie onneen, vaan oikotie oppiin.”
”Rekrytointiprosessi oli tosi antoisa, kaikille finalisteille. Siinä oppi itsestään uutta ja alan asiantuntijat antoivat konkreettista palautetta, mitkä ovat sinun heikkouksia ja mitkä vahvuuksia ja kuinka voisit työstää heikkouksiasi. Prosessi itsessään on jo antoisa.”

Sami Itani, CEO for One Month 2016, nykyinen Adecco Finland Oy:n toimitusjohtaja
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot