(Poistunut julkaisusta)

Central Back Office-työntekijä, Grenkeleasing Oy
Grenkeleasing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Etsimme rahoitusalan asiakkaallemme Grenkeleasing Oy:lle CENTRAL BACK OFFICE- työntekijää vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

GRENKE -markkinajohtaja Euroopassa "Small ticket IT- leasing" -osaamisalueella. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin. Tarjoamme leasingasiakkaillemme nopean ja helpon tavan tehdä IT -hankintoja. Rahoitamme mm. IT-laitteita, sekä standardiohjelmistoja. Pelkkiä ohjelmistoja sisältävät paketit kuuluvat myös rahoituksemme piiriin. Yli 40 vuoden IT -leasing kokemuksella kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja olemme ajantasalla tietotekniikkahankintojen rahoituksista ja muuttuvista tarpeista.

GRENKEllä on yli 120 toimipistettä kattaen 32 maata maailmanlaajuisesti. Olemme yksi Euroopan suurimmista yksityisistä rahoitusyhtiöistä. GRENKEläisiä on tällä hetkellä n. 1200 ja määrämme kasvaa koko ajan.

Suuren kasvun johdosta etsimme nyt Grenkelle Central Back Office-työntekijää vahvistamaan Jyväskylän tiimiä. Central Back Office toimii myynnin taustatukena tehtävinään leasingsopimusten aktivointi, tietojen syöttäminen järjestelmiin, sekä yleiset toimistotyöt postituksesta skannaukseen. Tehtävä pitää sisällään myös asiakasrajapinnassa toimimista niin sähköpostin, kuin puhelimenkin välityksellä. Pääasiallisia työvälineitä tehtävässä ovat MS Office -ohjelmien, sähköpostin ja puhelimen lisäksi GRENKEn omat tietojärjestelmät, joihin opastetaan perusteellisesti. Työ on itsenäistä, mutta saat avuksesi Grenken vahvan tiimin tuen.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan saat kattavan perehdytyksen heti työsuhteesi alussa.

Odotamme Sinulta:
- Tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- MS Office-osaamista
- Sujuvaa englannin kielen taitoa
- Aitoa mielenkiintoa leasingalaa kohtaan ja halua sitoutua pitkäaikaisesti

Eduksi katsotaan:
- Tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi), sekä kokemus vastaavista töistä
- Saksan ja ruotsin kielen taito
- Osaaminen rahoitusalalta

Etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut, sekä järjestelmällinen tiimipelaaja, jolle myös rutiininomaiset työtehtävät ovat mieluisia. GRENKEn tulevaisuuden kasvutavoitteet mahdollistavat siirtymisen toisiin tehtäviin osaamisesi karttuessa.

Tarjoamme Sinulle:
- Modernit työskentelytilat Jyväskylän Piippukadulla
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä yrityksessä
- Kiinteän kuukausipalkan ja mahdollisuuden toimialakohtaiseen bonukseen, sekä hyvät henkilöstöedut

Mikäli olet etsimämme motivoitunut tekijä, laita hakemus oheisen linkin kautta 25.1 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi

Grenkeen pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa www.grenkeleasing.fi