CE-ajokortillista suurtehopuhaltajaa
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2021

Löytyykö sinulta CE-ajokortti ja työtä pelkäämätön asenne?

Etsimme SUURTEHOPUHALTAJAA Anpe Oy:lle. Anpe Oy on rakennusalan yritys, jonka palveluihin kuuluu puhallusvillaurakointi, suurtehoimurointi, suurtehopuhallus ja Lecasoraurakointi. Anpe Oy on yhteistyökykyinen, joustava ja kestävään kehitykseen panostava alan ammattilainen. Olemme vastuullinen ja luotettava kumppani vaativimpiinkin kohteisiin. Työllistämme viisikymmentä alan ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 7 milj. euroa.

Edellytämme C(E)-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa, työturvallisuuskorttia, suomen kielen taitoa ja joustavuutta työajoissa. Työ koostuu kaluston ajamisesta ja puhallusten suorittamisesta työmailla, usein ahtaissa tai korkealla sijaitsevissa kohteissa joten työn menestyksellinen suorittaminen edellyttää ettei sinulla ole kammoa edellä mainittuja kohtaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mielenkiintoisen työn hyvän työporukan jäsenenä ja mahdollisuuden työllistyä myöhemmin suoraan Anpe Oy:lle. Työkohteet sijaitsevat Etelä-Suomen alueella ja töihin lähdetään joko Nurmijärven tai Lohjan halleilta.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi verkkosivujemme www.amiko.fi kautta palkkatoiveesi kera ja nappaa itsellesi uusi mielenkiintoinen työpaikka ja mahdollisuus kehittyä urallasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jani Nyman, p. 050 367 0432, jani.nyman@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1434106
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Pornainen, Raasepori, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa