(Poistunut julkaisusta)

Caverionille teollisuusputkihitsaajia ja -asentajia
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2020

Oletko itsenäiseen työhön kykenevä teollisuusputkihitsaaja tai kenties ammattitaitoinen teollisuusputkiasentaja? Mahdollisesti kumpaakin? Caverion hakee nyt Oulun seudulle useampaa osaajaa kiinteistö- sekä teollisuuskohteisiin.

Tulet työllistymään monipuoliseen tehtävään Caverionin ammattitaitoiseen tiimiin. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaava, työpanostasi arvostava tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Pääsääntöisesti toimit tehtävässä itsenäisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat sitoutua pitkään työsuhteeseen sekä olla mukana kehittämässä palveluitamme. Arvostamme myös oma-aloitteellisuutta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy hitsaajan tai asentajan koulutus sekä useamman vuoden aiempaa työkokemusta hitsaajan tai asentajan työstä. Sinulta löytyy voimassaolevat tulityö-, työturvallisuus- ja tieturvallisuus 1 -kortit taskustasi. Katsomme eduksi TIG- ja puikkohitsaajan pätevyystodistukset, mutta pätevyydet saat suoritettua työn ohessa työsuhteen alkaessa. Tehtävässä vaaditaan myös B-ajokortti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 19.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina. Työntekijät työllistyvät suoraan Caverionille.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Lilli Toukola
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 560 8665
lilli.toukola@eezy.fi

www.eezygroup.fi