(Poistunut julkaisusta)

Caverionille talotekniikkapäälliköksi
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

Omaatko kokemusta talotekniikan modernisointihankkeiden suunnittelusta ja johtamisesta energiatehokkuuden tai perinteisen urakoinnin näkökulmasta? Haluatko päästä työskentelemään näköalapaikalla johtavassa kiinteistötekniikan yrityksessä? Toimintansa kasvaessa Caverion vahvistaa asiantuntijapalvelut-yksikköään hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseen talotekniikkapäällikköä.

Yksikkö vastaa valtakunnallisesti Caverionin asiantuntijapalveluista, joihin lukeutuvat mm. energiatehokkuus-, rakennusautomaatio-, etähallinta-, ympäristö- ja 24/7 valvomopalvelut. Tarjoamme nyt sinulle haastavan, monipuolisen sekä palkitsevan roolin, jossa pääset näkemään ja kehittämään laaja-alaisesti yrityksen toimintaa ja prosesseja. Haluamme sinun menestyvän työssäsi ja tarjoammekin nykyaikaisten työvälineiden ja jatkuvan koulutus mahdollisuuden lisäksi joustavat työajat ja erinomaiset henkilöstöedut. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset kilpailukykyisen palkan lisäksi mm. lounasedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Olet osana Caverionin avointa ja ammattitaitoista tiimiä, joka tukee ja auttaa aina tarvittaessa. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Talotekniikkapäällikön tehtäviin kuuluu energiatehokkuus-hankkeiden toteutuksen suunnittelu ja johtaminen yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa. Tehtävänäsi on tukea yksikkömme asiantuntijoiden asiakastyötä teknisellä asiantuntemuksellasi ja johtaa muutostyöhankkeisiin liittyviä käytännön järjestelyitä. Tehtävään valittu henkilö tulee johtamaan asiakkaillemme suunniteltujen energiatehokkuus-hankkeiden käytännön toteuttamista.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta valmiuksia tukea projektien suunnittelua, toteutusta ja valvontaa osaamisellasi. Arvostamme lisäksi:

- Kykyä hahmottaa kiinteistöistä energiatehokkuutta kehittäviä toimenpiteitä, sekä johtaa tämän pohjalta esisuunnittelun ja hanke-esitysten toteutusta mukaan lukien investointilaskelmat yms.

- Laaja-alaista talotekniikan osa-alueiden tuntemusta ja työkokemuksen tuomaa näkemystä muutostöiden johtamisen prosessiin.

- Kykyä johtaa asiakkaillemme laadittujen suunnitelmien toimeenpanoa tuloksekkaasti.

- Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

- Kokemusta taloteknisten muutostöiden toteutuksen valvonnasta ja työmaakäytäntöjen johtamisesta.

- Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 19.1.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajan kuluessa.

Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezy.fi