Caverionille talotekniikan asentajia
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Oletko sinä etsimämme sähköasentaja? LVI-asentaja? IV-asentaja? Kylmäasentaja? Automaatioasentaja? Huoltoasentaja? Hae Caverionille töihin Sotkamoon! Kasvaneen ja kehittyneen kumppanuuden kautta Caverion etsii uusia osaajia Terrafamen teollisuuskohteeseen.

Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolisesti osaamistasi ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin, sekä tarjoamalla sinulle kokeneiden ammattilasten tuen. Työnantajana Caverion on vastuullinen, josta näyttönä voitto Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Työntekijänämme nautit monipuolisista henkilöstöeduistamme, kuten mm. kilpailukykyisestä palkasta, liikuntaedusta sekä tulospalkkiosta. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Työ käsittää erityisesti taloteknistä huolto, korjaus ja ylläpitoa monipuolisessa ja kehittyvässä teollisuusympäristössä. Työskentelet 5-8 hengen tiimissä, Kajaanin huoltoyksikön rinnalla.

Työssä menestyminen edellyttää alan koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä. Pystyt ottamaan vastuun työn jäljestä ja olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, työn suunnitteluun sekä aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet avoin, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalista pelisilmää.

Lisätietoja antaa Caverionilta aluepäällikkö Jaska Jolma, jaska.jolma(a)caverion.com. Tiedustelut otsikolla: ”Asentaja teollisuuskohteeseen”. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään viimeistään 17.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työntekijät työllistyvät suoraan Caverionille.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Lilli Toukola
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 560 8665
lilli.toukola@eezy.fi

www.eezygroup.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1369272
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sotkamo