(Poistunut julkaisusta)

Caverionille projektipäälliköksi mekaaniseen kunnossapitoon
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Etsitkö uusia haasteita ja mielenkiintoisia tehtäviä vesivoiman parissa? Caverion etsii mekaanisen kunnossapidon tiimiin projektipäällikköä rentoon työyhteisöön Etelä-Suomen alueelle.

Meitä yhdistää halu palvella asiakkaitamme paremmin ja tarjota entistä laajempaa asiantuntijaosaamista. Meillä pääset ratkomaan haasteita itsenäisesti ja saatavissasi on alan parhaiden asiantuntijoiden tuki. Caverion on vastuullinen työnantaja ja siitä meillä on näyttönä voitto Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Työntekijämme ovat meille tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset monipuolisten henkilöstöetujemme lisäksi kilpailukykyisen palkan, lounasedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Tarjoamme myös mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluvat:

  • projektien esivalmistelu
  • hankesuunnittelu ja kilpailutus
  • tarjouslaskenta
  • työnjohtotehtävät

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada projektitiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä sekä projektien totutuksesta. Toivomme sinulta koneinsinöörin, diplomi-insinöörin tai vastaavaa koulutusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Timo Hämäläinen, p. 040 594 2083. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen HR-konsultti Mari Mielonen p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Hae tehtävää 31.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla. Työntekijä työllistyy suoraan Caverionille.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezygroup.fi