(Poistunut julkaisusta)

Caverionille projektinhoitaja, rakennusautomaatiojärjestelmät
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Oletko rakennusautomaatiotekniikan osaaja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaat supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut uusiin haasteisiin? Haemme nyt Vantaalle projektinhoitajaa automaatiojärjestelmien toteutukseen. 

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen, ensiluokkaisiin työkaluihin, sekä tarjoamme etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit 

Työnkuvaan sisältyy rakennusautomaatioprojektien kokonaisvaltaista hoitoa, suunnittelua, ohjelmointia, käyttöönottoa sekä dokumentointia.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähkö-/automaatioinsinööri/-teknikko), tunnet LVIS-prosessit ja omaat aikaisempaa työkokemusta talotekniikasta ja/tai rakennusautomaatiosta. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet hyvä ratkaisemaan teknisiä pulmia ja sinulla on asiakaslähtöinen asenne. Olet loistava tiimipelaaja ja sinulla on aito halu kehittää prosessejamme ja ratkaisujamme.

Lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. Työntekijä tulee työllistymään suoraan Caverionille.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 12.7.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezygroup.fi