Caverionille Lopputyöntekijä / kehitysinsinööri
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haluatko päästä kehittämään uutta? Etsitkö sopivaa lopputyöprojektia talo- ja kiinteistötekniikan alalta? Caverion etsii nyt monipuolisista ja haastavista tehtävistä motivoituvaa kehitysinsinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2022 asti.

Vantaan toimipisteen kehitystiimimme etsii vahvistusta iFLEX-kehitysprojektiin. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan Caverionin ydintoimintaan sekä verkostoitumaan alan ammattilaisiin niin yliopistoissa kuin tutkimuslaitoksissa EU:n alueella. Pääset itse vaikuttamaan työntekoosi ja käytössäsi ovatkin laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Vaikka työ ei ole toimipisteeseen sidottu, on takanasi ammattimainen, tiivis ja työtäsi arvostava tiimi. Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Kyseessä on EU:n rahoittama kansainvälinen pilottihanke, jossa keskitytään energian kysyntäjoustoon asumisen yhteydessä. Työnkuvaasi kuuluu yhteydenpito kehityshankkeen sidosryhmiin Euroopassa sekä raportointi. Tehtävässäsi pääset näkemään ja kehittämään laaja-alaisesti kansainvälisen yrityksen toimintaa ja prosesseja.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat kertoa asiat selkeästi ja ymmärrettävästi myös englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Menestyäksesi tehtävässä omaat jo tuntemusta talotekniikan alalta sekä ylemmän korkeakoulututkinnon. Tehtävässä edellytetään rakennusautomaation tuntemusta sekä matkustusvalmiutta.

Caverionilla kollegoinasi työskentelevät alan huippuasiantuntijat ja tehtävä tarjoaa loistavat edellytykset omalle kehitykselle! Hae siis 31.1.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot