(Poistunut julkaisusta)

Caverionille kylmäasentajaksi
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Etsitkö mielenkiintoisia ja vaihtelevia kylmäalan työtehtäviä Kainuun alueelta? Saatat olla jo kokenutkin kylmäasentaja tai kiinnostunut kouluttautumaan oppisopimuksella alan ammattilaiseksi - Caverion tarjoaa sinulle mahdollisuutta kehittää itseäsi johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä!

Vastuullisena työnantajana Caverion pitää työntekijöistään huolta panostamalla työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin. Meille työcaverit ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että monipuolisten henkilöstöetujemme, kuten mm. oma työterveyspalvelu ja liikunta etujen lisäksi saat kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen työssäsi. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen, kannustavan tiimin tuen ja ensiluokkaiset työkalut päivittäistä työtäsi helpottamaan. Käy tutustumassa meihin: www.caverion.fi/caverikirja 

Tulevana asentajana työpäiväsi täyttyvät asiakaskohteidemme (teollisuus, kaupat ja liiketilat) kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto-, viankorjaus- ja asennustöistä. Työnkuvaan kuuluu matkustaminen Kainuun alueella sekä osallistuminen asiakaskohteiden varallaoloon. 

Arvostamme sähköalan koulutusta ja kiinnostusta mekaanisiin huoltotehtäviin. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Eduksi katsomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Huomioimme myös kylmäasentajan ammattitutkinnon jo suorittaneet, mutta olemme myös valmiita kouluttamaan sinut tehtävään. Tehtävä edellyttää koulutusvaiheessa omaa autoa.

Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 15.1.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pian.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezy.fi