Caverionille johtava ympäristöasiantuntija
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2021

Etsitkö uusia haasteita ja haluatko työskennellä osana asiantuntijatiimiä johtavassa kiinteistötekniikan yrityksessä? Caverion etsii nyt Vantaan toimipisteeseen ympäristöasiantuntijaa työskentelemään yhdessä energiatekniikan, rakennusautomaation sekä LVISA-tekniikan asiantuntijoiden kanssa! Mielenkiintoiset sopimusasiakkuudet ja loistoporukka odottavat, joten lue lisää!

Johtavana ympäristöasiantuntijana vastaat ympäristö- ja vastuullisuuspaleluiden tuottamisesta asiakkaillemme. Pääset toimimaan keskeisessä roolissa Suomen suurimpien kiinteistönomistajien vastuullisuuden kehittämisessä ja auttamaan asiakkaita pääsemään tavoitteisiinsa. Työkuvasi pitää sisällään myös konsultointia hiilijalanjälkilaskennasta sekä ympäristösertifioinnista.

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen sekä palkitsevan roolin. Me Caverionilla haluamme sinun menestyvän tehtävässäsi ja tarjoammekin nykyaikaisten työvälineiden sekä jatkuvan koulutusmahdollisuuden lisäksi joustavat työajat ja erinomaiset henkilöstöedut, kuten laajennetun liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme toisistamme huolen panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Olet osana Caverionin avointa ja ammattitaitoista tiimiä, joka tukee ja auttaa aina tarvittaessa. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Tehtävässä menestyt vankalla alan kokemuksella ja asiakaslähtöisellä asenteella. Koulutukseltasi voit olla tehtävään soveltuvan alan diplomi-insinööri tai insinööri. Työkokemuksesi painopiste on suuntautunut ympäristö- ja vastuullisuustehtäviin. Koet mieleiseksi asiakkaiden kanssa työskentelyn ja hallitset sekä suomen- että englanninkielen niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 25.4.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-asiantuntija Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot