(Poistunut julkaisusta)

Caverionille IV-huoltopäälliköksi
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Kiinteistötekniikan osaaja! Caverion laajentaa palvelujaan IV-alalle ja etsimme huoltopäällikköä Kuopioon rakentamaan uutta ammattitaitoista tiimiä. Oletko työluonteeltasi palveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja ennen kaikkea motivoitunut ammattilainen? Caverion haluaa sinut töihin!

Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja meillä toteutuu alan pisimmät työsuhteet. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin tarjoamalla mm. mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten mm. laajat työterveyspalvelut ja Eazybreak-liikuntaetu. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä! Tutustu huoltopäällikköömme Villeen: https://www.youtube.com/watch?v=rR5OCXY6GCw&feature=emb_title

Huoltopäällikkönämme toimit projektien sekä muutostöiden vetäjänä.  Asentajien esimiehenä tarkastat ja hyväksyt tuntikirjaukset sekä käyt säännölliset kehityskeskustelut. Työhön sisältyy myös hallinnollisia tehtäviä kuten laskutuksen valmistelua sekä PTS-raportointia myynnin tueksi.

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpito. Pääset rakentamaan uutta tiimiä ja luontaisena johtajana osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jo aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä sekä esimiestyöstä ja tarvittavaa teknillistä koulutusta (LVI teknikko/insinööri).

Kiinnostuitko? Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana, joten hae tehtävään viimeistään 10.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi 

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezy.fi