Caverionille huoltopäällikkö, paloilmoitinjärjestelmät
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Omaatko kokemusta turvajärjestelmistä? Haluatko päästä kehittämään asiakkuuksia yhdessä ammattimaisen tiimin kanssa? Paloilmoitintiimimme etsii kipparia! Ehkäpä juuri sinua.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu tuleviin työcavereihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtävässä vastaat sopimusasiakkaidemme paloilmoitinjärjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävien työnjohdollisista tehtävistä sekä projektien kokonaisuuden hallinnasta. Käytämme raportoinnissa SAP - ja Excel -ohjelmia.

Tehtävässä menestyäksesi omaat teknillisen koulutustaustan (insinööri tai teknikko) sekä aiempaa työkokemusta sähköisten turvajärjestelmien projektoinneista, ylläpidosta ja myynnistä. Johdat projekteja ja huoltoja tavoitteellisesti palveluhenkisellä sekä määrätietoisella työotteella. Olet organisointikykyinen ja hyvä yhteistyön rakentaja, joka saa tiimin pelaamaan yhteiseen maaliin. Eduksesi katsotaan turvavalo-, savunpoisto-, kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmien tuntemus. Arvostamme myös sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa ja matkustusvalmiutta. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 10.6.2020 mennessä. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina. Työntekijä työllistyy suoraan Caverionille.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezygroup.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361619
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku