Caverionille huoltoasentaja, ilmanvaihto
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haemme Caverionille ilmanvaihdon huoltoasentajaa pääkaupunkiseudulle. Etsitkö siis vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Hae meille ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Työpäiväsi koostuvat ilmanvaihtoalan huolto-, korjaus- ja asennustehtävistä asiakaskohteissamme, arkisin klo 7-16 välillä. Työnkuvasi muokkaantuu osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan.

Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa! Caverionilla voit myös olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten mahdollisuuden tiimipalkkioihin, Eazybreak liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Tehtävässä menestyäksesi omaat aikaisempaa työkokemusta ilmanvaihtoalalta vähintään muutaman vuoden ajalta. Arvostamme alan koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Katsomme eduksi myös osaamisen ilmanvaihtojärjestelmien mittaus-, säätö- sekä asennustehtävistä. Oletkin jo tottunut haasteiden ratkaisuun sekä oman toiminnan suunnitteluun ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön. 

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-asiantuntija Titta Saarinen, p. 050 500 4190 tai palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 3.10.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Titta Saarinen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 500 4190
titta.saarinen@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot