Caverionille AV-asentajaksi
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen äänievakuointijärjestelmien ammattilainen? Etsimme nyt vahvistusta tiimiimme Tampereelle.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen äänievakuointijärjestelmien kasaus-, huolto- ja käyttöönottotehtävät asiakaskohteissa. Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta äänievakuointijärjestelmistä tai AV-asennuksista sekä 100V järjestelmistä. Kykenetkin itsenäiseen tekemiseen työtehtävissäsi. Sinulla on lisäksi aktiivinen ja määrätietoinen työote ja hyvä ongelmanratkaisukyky. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen Bosch-laitteista. Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 7.6.2020 mennessä.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina. Työntekijä työllistyy suoraan Caverionille.

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezygroup.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362268
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere