(Poistunut julkaisusta)

Caverionille automaatioasentajaksi
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Omaatko kokemusta kenttälaitteiden asennuksesta ja kytkennästä? Ovatko heikkovirta asennukset sinulle tuttua työtä? Caverion etsii itsenäiseen työhön kykenevää automaatioasentajaa pääkaupunkiseudun alueelle.

Mielenkiintoiset työtehtävät ja mukavat työcaverit odottavat sinua! Tarjoamme sinulle kokeneiden ammattilaisten tuen ja mahdollisuuden alalla kehittymiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Käy tutustumassa tuleviin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähkö- ja automaatioasentajan tutkinto sekä omaat jo kokemusta automaatiojärjestelmien asennustehtävistä. Luonteeltasi olet joustava tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Eduksi luemme ohjelmointikokemuksen. Ajokortti on välttämätön.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 18.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi pian.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezygroup.fi