Caverionille asiakaslähtöinen LVI-huoltopäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Hei sinä kiinteistötekniikan osaaja! Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut ammattilainen? Tällöin olet hakemamme huoltopäällikkö ja me haluamme sinut Caverionille töihin!

Caverionilla on tärkeää oman osaamisen kehittäminen ja ammattitaidon ylläpitäminen. Monipuolisiin henkilöstöetuihimme kuuluukin mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tarjoamme myös haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin, joka tukee matkaasi alan huippuosaajaksi. Caverit ovatkin meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin, käytössäsi ovat mm. laaja terveyshuolto sekä liikuntaedut. Tutustu huoltopäällikköömme Villeen: https://www.youtube.com/watch?v=rR5OCXY6GCw&feature=emb_title

Ydintehtävänä huoltopäälliköllä on vastuu Lapin yksikön Keminmaan toimipisteen LVI-töistä korjaus- ja huoltokohteissa sekä muissa alueen teollisuus- ja liikerakennus kohteissa. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu:

- LVI-töiden työnjohto

- tarjouslaskenta

- organisointi ja valvontalvi

- toimiminen asentajatiimin esimiehenä

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on asiakassuhteiden ylläpito. Hyötyä onkin myyntihenkisyydestä ja hyvien vuorovaikutustaitojen omaamisesta. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Toimit mielelläsi osana tiimiä mutta taivut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Lisäksi päällikkötehtävässä olet luontainen johtaja, sekä omaat kiinnostusta työporukan toiminnan suunnitteluun ja koordinointiin.

Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jonkin verran aikaisempaa kokemusta sekä alan tehtävistä, että esimiestyöstä ja tarvittavaa teknillistä koulutusta (LVI teknikko/insinööri).

Kiinnostuitko? Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana, joten hae tehtävään viimeistään 13.12.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Seppo Mäki p. 0400 394 347. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Mari Mielonen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 5599
mari.mielonen@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400453
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Keminmaa