(Poistunut julkaisusta)

Caverion Trainee, Teknologiat
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haluatko tehdä työtä osana asiakaslähtöistä ja ammattimaista organisaatiota ja oppia kiinteistötekniikan asiantuntijatehtäviä digitalisoituvassa ympäristössä? Tule meille kasvamaan

TULEVAISUUDEN CAVERIONILAISEKSI

Haemme nyt uusia kykyjä vuoden 2020 alussa käynnistyvään Caverion Trainee -ohjelmaamme Vantaalle, Teknologiat-yksikköön Etelä-Suomen palveluliiketoimintaamme. Caverion Traineena pääset tutustumaan laaja-alaisesti Caverionin liiketoimintaan, työskentelemään asiakkaiden kanssa sekä verkostoitumaan eri yksiköiden asiantuntijoidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Työskentelet trainee-ohjelman aikana eri liiketoimintayksiköissämme ja kasvat kiinteistötekniikan monipuoliseksi asiantuntijaksi.

Työskentelet Trainee-jakson aikana pääasiallisesti automaatioasiantuntijana. Osallistut rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto-, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtäviin. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Sinulle nimetään mentori trainee-jakson ajaksi ja laadit mentorin kanssa myös henkilökohtaisen koulutussuunnitelman. Tarjoamme sinulle myös ison talon henkilöstöedut (mm. laajat työterveyspalvelut, liikuntaetu, henkilökunta-alennuksia sekä mahdollisuus osallistua aktiivisen caveri-kerhon toimintaan).   

Voit olla opiskelija, vastavalmistunut tai jo muutaman vuoden työelämässä ollut. Jos olet opiskelija, toivomme, että sinulla on takana vähintään kaksi vuotta korkeakouluopintoja. Automaatioasiantuntijan Trainee-ohjelmassa menestyt parhaiten, jos sinulla on jo alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemusta (mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP, LON) ja tietoverkkomaailman tuntemusta, automaatiopiirustusten sekä muiden järjestelmään liittyvien piirustusten tulkintaosaamista, järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä ymmärrät toiminnallisia kokonaisuuksia. Lisäksi arvostamme tehokasta, täsmällistä ja oma-aloitteista työotetta sekä haluasi ylittää asiakkaidemme odotukset.  

Trainee-ohjelmassa työskentelet aluksi palkallisessa 6-12 kuukauden määräaikaisessa työsuhteessa, jonka jälkeen tavoitteena on löytää soveltuva vakituinen työtehtävä Caverionilla. Trainee-jakson pituus määräytyy henkilökohtaisten valmiuksiesi ja opintojesi vaiheen mukaan. Ensisijaisesti toivomme, että työskentelet kokoaikaisesti, mutta voit myös työskennellä osa-aikaisesti osan Trainee-jaksosta. Voit tehdä Caverionille myös opinnäytetyösi, jos se on kohdallasi ajankohtainen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja Trainee-hakuprosessista antaa Emma Häivälä, HR Business partner, emma.haivala@caverion.com p. 040 7232040. Emman tavoitat parhaiten 10.10. klo 12-14, 15.10. klo 14-15 ja 23.10. klo 8-11.

Lisätietoja tehtävien sisällöstä antaa Jari Paasonen, yksikönpäällikkö, jari.paasonen@caverion.com, p. 040 538 1864.

 

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja tieto siitä, pystytkö työskentelemään kokoaikaisesti vai osa-aikaisesti.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten täytäthän hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.11.2019.

 

Tutustu Caverion Trainee -ohjelmaan tarkemmin www-sivuillamme.

Kurkkaa caverionilaisten arkea Instagramissa @CaverionSuomi ja traineeden fiiliksiä löydät #caveriontrainee