(Poistunut julkaisusta)

Caverion Trainee, Kiinteistöjohtaminen
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haluatko tehdä työtä osana asiakaslähtöistä ja ammattimaista organisaatiota ja oppia kiinteistöjohtamisesta digitalisoituvassa ympäristössä? Tule meille kasvamaan

TULEVAISUUDEN CAVERIONILAISEKSI

Haemme nyt uusia kykyjä vuoden 2020 alussa käynnistyvään Caverion Trainee -ohjelmaamme Vantaalle, Tampereelle ja Ouluun kiinteistöjohtamisen liiketoimintaamme. Caverion Traineena pääset tutustumaan laaja-alaisesti Caverionin liiketoimintaan, työskentelemään asiakkaiden kanssa sekä verkostoitumaan eri yksiköiden asiantuntijoidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Työskentelet trainee-ohjelman aikana eri liiketoimintayksiköissämme ja kasvat kiinteistöjohtamisen monipuoliseksi asiantuntijaksi.

Työskentelet Trainee-jakson aikana pääasiallisesti kiinteistömanagerina tai energiamanagerina.

Kiinteistömanagerina työskentelet kiinteistön palveluverkoston johtamisen (siivous, tekniikka, jätehuolto, ulkoalue yms.) parissa. Huolehdit asiakastyytyväisyydestä sekä kiinteistöjen käyttäjätyytyväisyydestä, kilpailutat tarvittaessa palveluja, osallistut budjetointiin ja kohdeauditointeihin.

Energiamanagerina vastaat energiahankkeista energiankulutusanalyysien, kulutusseurannan ja energiakatselmusten osalta. Huolehdit asiakastyytyväisyydestä jokapäiväisessä tekemisessä.

Sinulle nimetään mentori trainee-jakson ajaksi ja laadit mentorin kanssa myös henkilökohtaisen koulutussuunnitelman. Tarjoamme sinulle myös ison talon henkilöstöedut (mm. laajat työterveyspalvelut, liikuntaetu, henkilökunta-alennuksia sekä mahdollisuus osallistua aktiivisen caveri-kerhon toimintaan).   

Voit olla opiskelija, vastavalmistunut tai jo muutaman vuoden työelämässä ollut. Jos olet opiskelija, toivomme, että sinulla on takana vähintään kaksi vuotta korkeakouluopintoja. Trainee-ohjelmassa työskentelet palkallisessa 6-12 kuukauden määräaikaisessa työsuhteessa.  Trainee-jakson pituus määräytyy henkilökohtaisten valmiuksiesi ja opintojesi vaiheen mukaan. Ensisijaisesti toivomme, että työskentelet kokoaikaisesti, mutta voit myös työskennellä osa-aikaisesti osan Trainee-jaksosta. Voit tehdä Caverionille myös opinnäytetyösi, jos se on kohdallasi ajankohtainen.

Opintosuuntaasi tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi kiinteistöjohtamiseen, tehokasta, täsmällistä ja oma-aloitteista työotetta sekä haluasi ylittää asiakkaidemme odotukset.  Jos lisäksi olet innokas, kunnianhimoinen ja haluat kehittyä kiinteistöjohtamisen huippuosaajaksi, olet juuri oikea henkilö meille!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja Trainee-hakuprosessista antaa Emma Häivälä, HR Business partner, emma.haivala@caverion.com p. 040 7232040. Emman tavoitat parhaiten 10.10. klo 12-14, 15.10. klo 14-15 ja 23.10. klo 8-11.

Lisätietoja tehtävien sisällöstä antavat:

Minna Leismala, Asiakkuuspäällikkö minna.leismala@caverion.com p. 040 8619957 ja

Anna-Stiina Luoma, Johtava energia-asiantuntija anna-stiina.luoma@caverion.com, p. 050 572 7793.  

Minnan ja Anna-Stiinan tavoitat parhaiten: 14.10., 24.10. ja 28.10. klo 13-14.

 

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja tieto siitä, pystytkö työskentelemään kokoaikaisesti vai osa-aikaisesti.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten täytäthän hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.11.2019.

 

Tutustu Caverion Trainee -ohjelmaan tai kurkkaa caverionilaisten arkea Instagramissa @CaverionSuomi. Traineeden fiiliksiä Instagramista löytyy #caveriontrainee

Lue lisää kiinteistöjohtamisesta ja kiinteistöjen digitalisaatiosta.