(Poistunut julkaisusta)

Caverion Trainee, Kiinteistö- ja rakennustekniikka
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Haluatko tehdä työtä osana asiakaslähtöistä ja ammattimaista organisaatiota ja oppia kiinteistöteknisen huollon ja kunnossapidon esimiestehtäviä digitalisoituvassa ympäristössä? Tule meille kasvamaan

TULEVAISUUDEN CAVERIONILAISEKSI

Haemme nyt uusia kykyjä vuoden 2020 alussa käynnistyvään Caverion Trainee -ohjelmaamme Vantaalle, Kiinteistö- ja rakennustekniikan yksikköön Etelä-Suomen palveluliiketoimintaamme. Caverion Traineena pääset tutustumaan laaja-alaisesti Caverionin liiketoimintaan, työskentelemään asiakkaiden kanssa sekä verkostoitumaan eri yksiköiden asiantuntijoidemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa. Työskentelet trainee-ohjelman aikana eri liiketoimintayksiköissämme ja kasvat kiinteistöteknisen huollon ja kunnossapidon monipuoliseksi asiantuntijaksi.

Työskentelet Trainee-jakson aikana pääasiallisesti projektipäällikkönä. Projektipäällikkönä kiinteistö- ja rakennustekniikan yksikössä vastaat operatiivisesta toiminnasta nimetyissä eri tekniikkalajien projekteissa ja huolehdit laadukkaasta palvelujen toimittamisesta sopimusasiakkaallemme. Tuet ja ohjaat tiimin jäseniä päivittäisessä työssä, lisäksi annat tarvittavaa tukea toiminnan kehittämiselle. 

Sinulle nimetään mentori trainee-jakson ajaksi ja laadit mentorin kanssa myös henkilökohtaisen koulutussuunnitelman. Tarjoamme sinulle myös ison talon henkilöstöedut (mm. laajat työterveyspalvelut, liikuntaetu, henkilökunta-alennuksia sekä mahdollisuus osallistua aktiivisen caveri-kerhon toimintaan).   

Voit olla opiskelija, vastavalmistunut tai jo muutaman vuoden työelämässä ollut. Jos olet opiskelija, toivomme, että sinulla on takana vähintään kaksi vuotta korkeakouluopintoja. Trainee-ohjelmassa työskentelet aluksi palkallisessa 6-12 kuukauden määräaikaisessa työsuhteessa, jonka jälkeen tavoitteena on löytää soveltuva vakituinen työtehtävä Caverionilla. Trainee-jakson pituus määräytyy henkilökohtaisten valmiuksiesi ja opintojesi vaiheen mukaan. Ensisijaisesti toivomme, että työskentelet kokoaikaisesti, mutta voit myös työskennellä osa-aikaisesti osan Trainee-jaksosta. Voit tehdä Caverionille myös opinnäytetyösi, jos se on kohdallasi ajankohtainen.

Rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto tai siihen tähtäävät opinnot antavat hyvän taustaosaamisen kiinteistö- ja rakennustekniikan Traineena toimimiselle. Pidämme tärkeänä kiinnostustasi kiinteistötekniikan esimies- ja asiantuntijatehtäviin, tehokasta, täsmällistä ja oma-aloitteista työotetta sekä haluasi ylittää asiakkaidemme odotukset. Jos lisäksi olet tavoitteellinen tiimipelaaja, olet juuri oikea henkilö meille!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja Trainee-hakuprosessista antaa Emma Häivälä, HR Business partner, emma.haivala@caverion.com p. 040 723 2040. Emman tavoitat parhaiten 10.10. klo 12-14, 15.10. klo 14-15 ja 23.10. klo 8-11.

Lisätietoja tehtävien sisällöstä antaa Tuomo Väyrynen, yksikön päällikkö, tuomo.vayrynen@caverion.com, p. 040 754 4822.

 

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja tieto siitä, pystytkö työskentelemään kokoaikaisesti vai osa-aikaisesti.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten täytäthän hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.11.2019.

 

Tutustu Caverion Trainee -ohjelmaan tarkemmin www-sivuillamme.

Kurkkaa caverionilaisten arkea Instagramissa @CaverionSuomi ja traineeden fiiliksiä löydät #caveriontrainee