Caverion AV-asentajaksi
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Haluatko työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Toiminnan kasvaessa Caverion hakee AV-järjestelmäasentajaa osaksi äänievakuointijärjestelmien asennustiimiään Pirkanmaan alueelle.

Mielenkiintoiset työtehtävät ja mukavat työcaverit odottavat sinua! Tarjoamme sinulle kokeneiden ammattilaisten tuen ja mahdollisuuden alalla kehittymiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Caverion onkin  vastuullisena työnantaja palkittu Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Käy tutustumassa tuleviin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtäviisi kuuluu ammattikäyttöön tarkoitettujen AV- ja äänievakuointijärjestelmien asennus-, huolto- ja käyttöönottotyöt asiakaskohteissa. Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja joustava tiimipelaaja.

Sinulta toivomme oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöisyyttä ja reipasta asennetta sekä kädentaitoja asennuksiin. Menestyäksesi työssäsi löytyy sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi myös työkokemusta automaatio-, palo- tai turvalaiteasennuksista. Kykenetkin itsenäiseen työskentelyyn ja olet motivioitunut oppimaan ja kehittymään alallasi. Tässä toimenkuvassa edellytämme matkustus valmiutta.

Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 23.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Lilli Toukola
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 560 8665
lilli.toukola@eezy.fi

www.eezygroup.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1382622
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere