(Poistunut julkaisusta)

Cateringkokki
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020
Ateriax Catering Oy on vuonna 2002 perustettu pääkaupukiseudulla toimiva catering-alan yritys.

Etsimme nyt cateringkokkia vakituiseen työsuhteeseen uuteen pääkeittiöön Helsinkiin.

Pääsääntöinen työnkuvasi koostuu ruokien valmistamisesta, tilauksista ja menusuunnittelusta. Osana työpäivääsi voi kuulua myös ruokien toimittamista juhlapaikalle, tarjoilujen esillelaittoa sekä tarjousten laatimista. Tässä tehtävässä sinulla on hieno mahdollisuus päästä toteuttamaan ammattitaitoasi ja olla vaikuttamassa työnkuvasi monipuolisuuteen.

Etsimämme henkilö on innokas, joustava sekä itsenäinen, mutta pärjää myös tarvittaessa tiimityöskentelyssä. Toivomme sinulla olevan alan koulutus ja jo jonkin verran työkokemusta keittiöstä. Ruoan toimitus juhlapaikalle tapahtuu pakettiautolla, joten toivomme valmiutta tähän sekä B -ajokorttia. Lisäksi työ edellyttää hygieniapassia, salmonellatodistusta ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle pääsääntöisen päivätyön sekä kilpailukykyisen palkkauksen !

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työnkijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Eini Rättyä Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5105, eini.rattya@hpheimo.fi