(Poistunut julkaisusta)

Cateringkokki, Åbo Catering, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Nautitko vauhdikkaista tilanteista ja monipuolisista työtehtävistä erilaisissa työympäristöissä? Oletko hyvä organisoimaan työtäsi ja tekemään nopeitakin päätöksiä? Ennen kaikkea, Haluatko olla mukana luomassa asiakkaille ikimuistoisia hetkiä?

Asiakkaamme Åbo Catering kaipaa vauhdikkaaseen joukkoonsa Turun alueelle

CATERINGKOKKEJA

Åbo Catering (ent. Pitopirjo) on perustettu vuonna 1983 Turkuun Hannunniitun kaupunginosaan, jossa yritys sijaitsee omissa tiloissaan vielä tänäkin päivänä. Yritys tunnetaan laadukkaista ruokatarjoiluista ja hyvästä palvelusta. Joulukuusta 2016 alkaen yrityksen palveluista on vastannut kokenut keittiömestari, Chef Rôtisseur Sami Kantonen, jolloin myös yrityksen nimi vaihtui Abo Cateringiksi. Åbo Catering palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä ja intohimolla niin ilon kuin surun hetkellä luomalla onnistuneita tilaisuuksia vahvalla ammattitaidolla.

Tehtävät sisältävät laadukkaiden tarjoilujen valmistusta, kuormien purkua ja esillelaittoa. Työ tapahtuu valmistuskeittiöllä, juhlapaikoilla ja asiakkaiden kotona. Cateringkeikoilla kokki osallistuu myös tilaisuuden toteutukseen, joten toivomme että viihdyt myös asiakasrajapinnassa. Tilaisuudet ovat erilaisia pienempiä ja suurempia yksityis- ja yritystilaisuuksia mm. häät, syntymäpäivät ja vuosijuhlat.

Töitä on tarjolla keikkaluonteisesti ja työvuorot painottuvat loppuviikkoon perjantaille ja lauantaille, mutta myös arkivuorot ja säännöllisempi työllistyminen on mahdollista. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Käy tutustumassa lisää yrityksen verkkosivuilla https://abocatering.fi/ ja jätä hakemuksesi meille!


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa ravintola-alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä
Hyvää asennetta työntekoon ja otetta itsenäiseen työhön
Oma-aloitteisuutta sekä vahvaa organisointikykyä
Mahdollisuutta työskennellä joustavasti painottuen loppuviikkoon
Hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

Monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
Töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
Mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä myös pidemmäksi aikaa
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU