Catering-tarjoilijoita
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haemme pääkaupunkiseudulle hyvällä asenteella varustettuja

CATERING -TARJOILIJOITA

Catering-tarjoilijana pääset työskentelemään mielenkiintoisiin tilaisuuksiin ympäri pääkaupunkiseutua.

Tapahtumia on niin päivisin, iltaisin kuin viikonloppuisin ja haemmekin riveihimme työaikojen suhteen joustavia keikkatyöntekijöitä, jolta ei hymy hyydy kiireisessäkään työympäristössä.

Odotamme hakijoilta iloista ja reipasta asennetta, aiempaa kokemusta tarjoilutyöstä sekä suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon kera sähköpostilla jari.palmberg@lisapalvelu.net tai täytä hakemus sivuillamme www.lisapalvelu.net. Aloitamme haastattelut heti.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Konsernimme on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät Lisäpalvelun kautta itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527129
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa