(Poistunut julkaisusta)

Catering-systeemivastuullinen suunnittelija
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.


Haemme nyt

CATERING-SYSTEEMIVASTUULLISTA SUUNNITTELIJAA

Technical Accommodation Design -osastollemme.


Tehtäviisi kuuluu

Tehtäviisi kuuluu laivaerittelyiden ja systeemikuvausten laatiminen omalta vastuualueelta sekä laitemitoituksen ja muun suunnittelun lähtöaineiston laatiminen. Vastaat perussuunnitteluaineiston tarkastamisesta. Toimit laitehankintojen teknisenä tukena sekä tarvittaessa käyttöönoton, tuotannon ja takuuosaston teknisenä tukena.


Toivomme hakijalta

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa teknistä koulutusta (esimerkiksi laiva-/konetekniikan insinööri tai DI) sekä sujuvaa englanninkielen taitoa. 

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä ja näyttöä niissä onnistumisesta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on kiinnostusta ja kykyä suunnitelmalliseen ja organisoituun toimintaan. 

Tehtävässä tarvitset myös Autocad- ja Microsoft office– ohjelmistojen osaamista. USPH-sääntötuntemus on eduksi. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Olli Salvi
Osastopäällikkö, Technical Accommodation Design
040 5956991
olli.salvi@meyerturku.fi