(Poistunut julkaisusta)

Catering Manager
Espresso House Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Nyt on tarjolla aivan ainutlaatuinen paikka, sillä haemme myyntihenkistä, positiivista energiaa huokuvaa Catering Manageria johtamaan ja vahvasti kehittämään hiljattain alkanutta catering-toimintaamme! Catering on uusi liiketoiminta-alue Espresso Houselle ja uskomme todella lujasti sen potentiaaliin. Tähän mennessä olemme saaneet jo kymmenittäin mahtavia yritysvieraita ja luoneet pohjan pitkäjänteiselle Catering-toiminnalle heidän kanssaan.

Työnkuvasi

Catering Managerina kannat itsenäisesti päävastuun Espresso House Finlandin catering-toiminnan päivittäisestä pyörittämisestä ja ennen kaikkea sen kehittämisestä yhdeksi keskeiseksi liiketoiminta-alueeksemme. Teet myyntityötä ja uusasiakaskontaktointia, järjestät tilaisuuksia yhdessä kollegoidesi kanssa, osallistut markkinointiviestinnän suunnitteluun, seuraat lukujen kehittymistä sekä innovoit ja suunnittelet catering-toiminnan kunnianhimoista kehittämistä lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Lisäksi saat johdettavaksesi yhden kahviloistamme, jonka Coffee Shop Managerina johdat sen henkilöstöä ja liiketoimintaa arvojemme ja toimintamalliemme mukaisesti. Panostat jatkuvasti työntekijöidesi valmentamiseen ja tulevaisuuden tähtien kehittämiseen. Vastaat kahvilasi tuloksesta ja operatiivisesta toiminnasta sekä niiden kehittämistoimenpiteistä aina työtehtävien jakamisesta tilauksiin ja laitteiden kunnossa pitämiseen asti.

Esimiehenäsi ja valmentajanasi toimii Aluepäällikkö, joka tukee sinua kehittymisessäsi yhä vastuullisempiin tehtäviin ketjussamme.

Mitä toivomme sinulta

  • Olet rohkea innovaattori, ja osaat ajatella asioita aivan uusista näkökulmista
  • Sinulla on vahva kokemus sekä näyttöjä onnistuneesta myyntityöstä
  • Analysoit sujuvasti tunnuslukuja ja määrität kehittämistoimenpiteitä niiden pohjalta
  • Hahmotat helposti kokonaiskuvan ja pystyt johtamaan sitä itsenäisesti
  • Olet tinkimätön ja kunnianhimoinen, ja pyrit aktiivisesti ja nöyrästi kehittymään työssäsi
  • Motivoit muita positiivisuudellasi ja energisyydelläsi
  • Et näe edessäsi ongelmia vaan haasteita, joihin löydät ratkaisut
  • Sinulla on vahva kokemus esimiestyöstä ravintola-alalla
  • Puhut, ymmärrät ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia

Mitä tarjoamme sinulle

Espresso House on tunnettu vahvasta kulttuuristaan ja mahtavasta yhteishengestään. Catering Managerina saat ainutlaatuisen avainpaikan, jossa pääset rakentamaan uutta liiketoimintaa alusta alkaen. Saat työskennellä itsenäisesti ja näet kättesi jäljen, mutta samalla ympärilläsi on iloinen ja kannustava tiimimme, jotka auttavat sinua onnistumaan tavoitteissasi! Pidämme huolta työntekijöidemme osaamisen kehittämisestä, ja aluksi koulutammekin jokaisen työntekijämme Baristaksi. Catering Managerina saat perusteellisen perehdytyksen tehtävääsi ja pääset mukaan kattavaan johtamiskoulutukseemme. Haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi saat kilpailukykyiset edut, kuten 50% alennuksen omista tuotteistamme. Me Espresso Housella olemme ylpeitä työstämme, ja meillä on aina hauskaa töissä samalla kun teemme erinomaista tulosta!

Rekrytoinnin eteneminen

Täytä hakemus nettisivuillamme mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Eve Turunen 9.5. klo 9-10 ja 16.5. klo 15-16 (050 591 4805). Järjestämme ensimmäisen vaiheen haastattelut to 6.6. ja pe 7.6. iltapäivällä palvelutoimistollamme Helsingin keskustassa, joten kannattaa pitää aikataulu joustavana näinä päivinä!