Category Manager
Berner

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Haemme Bernerin Kuluttajatuotteet-liiketoimintayksikköön

CATEGORY MANAGERIA

päivittäiskäyttötavara-kategoriaan.

 

Tehtävässä vastaat Bernerin päivittäiskäyttötavara-kategorian kaupallisesta toiminnasta ja kehittämisestä Suomessa pitäen sisällään kokonaisvastuun kategorian kannattavuudesta ja kasvattamisesta. Kategorian brändeihin kuuluvat mm. BIC, Uhu ja MEC. Vastaat kategorian kanava- ja hinnoittelustrategiasta ja myynnin ohjaamisesta yhteistyössä Bernerin myyntiorganisaation kanssa. Osallistut aktiivisesti asiakastyöhön ja myyntiin. Vastaat kategorian markkinoinnista yhteistyössä markkinointiorganisaation kanssa. Sinulla on keskeinen vastuu nykyisten päämiessuhteiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Toimenkuvaan kuuluu lisäksi uusien kaupallisten mahdollisuuksien tunnistaminen ja analysointi. Toimit tehtävässä kategoriatiimin esihenkilönä ja raportoit Kuluttajatuotteet-yksikön liiketoimintajohtaja Antti Tapionlinnalle.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta ja osaamista sekä myynnin että päivittäistavarakaupan parista. Olet ollut mukana tuotekategorioiden kaupallisessa kehittämisessä etkä pelkää kantaa tulosvastuuta koko päivittäiskäyttötavarakategoriasta. Sinulle on tuttua tuotevalikoimien analysointi ja analytiikka sekä niiden vuosisuunnittelu ja seuranta ketjukohtaisesti. Tarvitset työssäsi hyvää englannin kielen taitoa päämiessuhteiden ylläpitämiseksi. Olet rohkea ja itseohjautuva tiimipelaaja, joka kykenee tavoitteelliseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn nopeasti kehittyvässä ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä valmius matkustaa jonkin verran työssäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän vahvojen brändien parissa. Haluamme sinun onnistuvan tehtävässä, ja siksi saat tueksesi tiimisi lisäksi kaikki Kuluttajatuotteet-yksikön ammattitaitoiset ja aktiiviset kollegat sekä tietysti myös Bernerin muun organisaation osaavan tuen. Liittyisitkö juuri sinä mukaan joukkoihimme huomisen puolustajaksi?

Lisätietoja tehtävästä antavat Bernerillä uuteen tehtävään siirtyvä nykyinen Category Manager Marko Hanski, puh. 044 555 7575, ke 6.10. 13.00-14.30 ja to 14.10. 9.00-10.30 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, to 7.10 klo 15-16.30 ja ti 12.10. klo 8-9.30. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa tyopaikat.arespartners.fi ma 18.10.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot