(Poistunut julkaisusta)

Category Manager, Toyrock Oy, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Asiakkaamme Toyrock Oy etsii riveihinsä Category Manageria vastaamaan omasta tuotekategoriastaan. Työssäsi vastaat oman tuotekategoriasi budjetoinnista sekä tuotteen sisäisestä myynti- ja markkinointisuunnitelmasta aina markkinoille saattamiseen asti. Jos olet energinen tiimipelaaja ja omaat kaupan alan koulutustaustan (Tradenomi tai yliopisto) sekä vahvan kiinnostuksen tuotepuolelle, tämä on paikkasi! Hae positioon jo tänään, sillä se täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä.
KUVAUS
Tässä työtehtävässä pääset vastaamaan omasta lelu tuotekategoriasta ja vastaat tuotekategorian kehittämisestä, budjetoinnista, tuotteen sisäisestä myynnistä ja myyjien koulutuksesta, jotta he omaavat tuotteisiin liittyvän viimeisimmän tiedon. Teet myös sisäisen myynti- ja markkinointisuunnitelman omalle tuotekategorialle yhteistyössä tuotetiimin kanssa. Työhösi kuuluu myös kansainväliset osto- ja hankintatoimet eri tuotemerkkien kanssa, minkä vuoksi kyseiseen tehtävään vaaditaan kaupallinen koulutustausta (Tradenomi tai yliopisto) sekä myyntihenkisyyttä. Matkustusta tähän työhön kuuluu max.10 päivää vuodessa sekä Suomessa, että ulkomailla. Tehtävään kuuluu monipuolinen perehdytys, jonka myötä omaat parhaan mahdollisen osaamisen tuotteittesi parissa. Tässä tehtävässä sinun tulee pystyä huolehtimaan useiden asioiden tehokkaasta edistämisestä samanaikaisesti.

Tarjoamme


* Lelualan johtavan toimijan
* Ketterän ja dynaamisen organisaation
* Monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän
* Hyvän tiimihengen
* Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä omassa työssään
* Kattavan perehdytyksen työhön

TYÖNKUVA

* Omasta tuotekategoriasta vastaaminen ja sen rakentaminen
* Budjetointi ja raportointi
* Aktiivinen yhteydenpito sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin
* Markkina-analyysit
* Sisäisen myynti- ja markkinointisuunnitelman laatiminen
* Myyjien kouluttaminen oman tuotekategoriasi tuotteisiin
* Tuotekategoriasi kannattavuudesta vastaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Omatoiminen työote
* Hyvät neuvottelutaidot
* Työkokemusta kaupalliselta alalta, tuotehankinnan parissa työskentely katsotaan eduksi
* Oikea koulutustausta
* Hyvät Microsoft Office taidot
* Sujuva suomen ja englanninkielen taito, suullinen ja kirjallinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva, 37,5h/vk
* Sijainti: Linnoitustie 4 A, 02600 Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Toyrock Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Toyrock Oy on vuonna 2014 perustettu kotimainen yritys, joka keskittyy toiminnassaan lasten leluihin ja lapsiperheen vapaa-ajanviettoon liittyvien tuotteiden agentuuritoimintaan, maahantuontiin ja tukkumyyntiin. Yrityksen nimi Toyrock kuvastaa luotettavuutta - peruskalliota. Haluamme myös, että se kuvastaa samaan aikaan vakaata ja luotettavaa toimintatapaa, johon asiakkaat voivat perustaa hyvän yhteistyön kanssamme.

Valikoimassamme on maailmanlaajuisesti tunnettujen ja arvostettujen tavarantoimittajien tuotteita ja tuotemerkkejä, esim. Mattel-brändit Barbie, Hot Wheels ja Fisher-Price, Clementonin palapelit, Bestwayn uimalelut, Swim & Fun allaskemikaalit, Revell pienoismallit ja RC-tuotteet.

Toyrock