Category Assistant, Life Finland Oy
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Life on Pohjoismaiden suurin terveysmyymäläketju, jolla on yli 300 toimipistettä Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Lifessa työskentelee Suomessa yli 100 Life-asiantuntijaa 74 myymälässä valtakunnallisesti. Haluamme auttaa asiakkaitamme erinomaisen palvelun ja asiantuntijuuden avulla löytämään tasapaino ravinnon, liikunnan ja levon välillä.

Haemme oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä

CATEGORY ASSISTANT

osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Keskimääräinen viikkotyöaika on 20-25 h/viikossa. Ajan saatossa tehtävä voi kehittyä kokoaikaiseksi uusilla lisävastuilla.

Kategoria-assistentti työskentelee tiiviisti yhteistyössä kahden valikoimapäällikön kanssa. Category assistentin tehtäviin kuuluu

  • Tuote- ja kampanjatietojen päivitys CRM:ään
  • Valikoimien ja kategorioiden KPI seuranta ja analysointi
  • Hinnastojen ja tuotetietojen säännöllinen viestiminen myymälöille ja online
  • Koordinointi ja yhteistyö mm. ostojen, varaston ja myyntiorganisaation välillä
  • Muut hallinnolliset työt liittyen valikoimiin ja kampanjointiin

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä
  • itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on sinulle eduksi
  • erinomaiset MS Office -taidot, erityisesti excel- taito
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja - tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi

Tarjoamme itsenäisen ja vaihtelevan työtehtävän kasvavassa yrityksessämme laadukkaiden tuotteiden parissa. Hyvällä ja rennolla tiimihengellä tuemme ja autamme toisiamme menestymään tehtävissämme. Voit työskennellä joustavasti toimistolla kuin etänäkin.

Kiinnostuitko? Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi. Lähetä CV:si palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti mutta viimeistään 22.6. 2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Liisa Jenkins, puh. 050 5273 453, liisa.jenkins(at).fi.experis.com

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot