(Poistunut julkaisusta)

Cat-RATKAISUMYYNNIN ASIANTUNTIJA OULUN ALUEELLE, Oulu
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.
Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.
Witraktor on toiminut yli 70 vuotta maailman suurimman konevalmistajan Caterpillarin edustajana Suomessa. Ratkaisumme kattavat kaikki infrarakentamisessa tarvittavat koneet ja laitteet, myös vuokrauksen. Cat-koneiden tuotelinja koostuu yli 300 mallista, joista pienimmän koneen työpaino on alle 1000 kg ja suurimman yli 7500 tonnia.
 
Oletko sinä etsimämme henkilö, joka on rohkea, kokeilunhaluinen ja avoin uudelle? Innostutko myynnistä, uusista haasteista ja ajattelet ratkaisukeskeisesti? Tule mukaan osaavaan joukkoomme!
 
Cat-RATKAISUMYYNNIN ASIANTUNTIJAA OULUN ALUEELLE
 
Tehtävässäsi vastaat sekä uusien että käytettyjen Cat-maarakennuskoneiden ja Cat Rental-vuokraamotoimintaan liittyvien palveluratkaisujen myynnistä. Sinulla on nimetty asiakaskunta mm. maarakennuksen, kaivosteollisuuden ja muiden teollisuuden alojen parissa. Tunnistat asiakkaidemme liiketoiminnallisia tarpeita ja tarjoat niihin proaktiivisesti kokonaisvaltaisia ratkaisuja kattavasta ja laadukkaasta palvelutarjonnastamme. Lisäksi, luontainen oma-aloitteisuutesi ja kyky itsenäiseen työskentelyyn auttavat sinua syventämään olemassa olevia asiakkuuksiasi. Uusasiakashankintaa olet jo jonkin verran myös tehnyt. 
 
Ammattitaito syntyy mielestämme kokemuksen lisäksi halusta oppia, ennakkoluulottomuudesta, yhteistyökyvystä ja joustavuudesta. Toivomme, että myös sinulla on palava halu kehittyä työssäsi, oppia uutta ja tehdä myös tulevaisuudessa tuloksellista myyntityötä. 
 
Toivomme sinulta 
 
- teknistä tai kaupallista koulutusta ja aiempaa kokemusta myynnin tehtävistä
- asiakaslähtöistä ajattelua ja toimintaa
- kykyä hahmottaa ja hallita kokonaisuuksia
- hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia eri sidosryhmien kanssa
- käyttökokemusta keskeisimmistä järjestelmätyökaluista (MS Office) sekä valmiutta uusien järjestelmien käyttöön
- englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksesi
- matkustusvalmiutta
 
Erityisesti arvostamme kokemustasi maarakennuskoneiden tai vastaavien investointituotteiden myynnistä, myynnin tukemisesta tai jälkimarkkinoinnista. 
 
Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden myyntityössä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden alan suurimman konevalmistajan tuotteiden parissa sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän, mahdollisuuden kehittyä myynnin urallasi, tosi mukavat työkaverit, näköalapaikan vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa.  
 
Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 24.6.2019 sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
 
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.