(Poistunut julkaisusta)

Cash Management Specialist
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Hei rahoituksen ammattilainen!

Haemme nyt rahoitusyksikköömme Helsinkiin

Cash Management Specialistia

vakituiseen tehtävään vastaamaan konsernin kassanhallinnasta, maksuliikeasioista sekä lyhyen aikavälin kassaennusteista.

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Cash Management Specialistin tehtävissä työskentelet kotimaisen pörssiyhtiön treasuryssä monipuolisissa asiantuntijan tehtävissä. Päävastuisiisi kuuluu konsernin kassavarojen päivittäinen hallinta, maksuliikenne ja sisäisen pankin hallinnointi. Vastaat lyhyen aikavälin kassaennustamisesta ja likviditeettiennusteiden seurannasta sekä ennustamisen ja maksuprosessien kehitttämisestä. Toimit Opus Capitan pääkäyttäjänä sekä yhteyshenkilönä pankkeihin cash management -asioissa.

Tehtävässä onnistumistasi helpottaa, jos sinulla on:

• tehtävään soveltuva tutkinto (esim. AMK-tutkinto)

• maksuprosessien ja kassasuunnittelun tuntemusta sekä olet käyttänyt OpusCapitaa

• sisäisen pankin toiminnan ymmärrystä, tilirakenteiden sekä rahoitusinstrumenttien tuntemusta

• kirjanpidon ja konsernitilinpäätöksen perusosaamista (FAS/IFRS)

• hyvä MS Excel-osaaminen (Twinin ja SAPin osaaminen katsotaan eduksi)

• hyvät tiimityöskentelytaidot, kyky työskennellä paineen alla sekä oma-aloitteinen ja kehittävä ote työhön

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon! Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay-palkkaluokka 13). Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, Helsinki.

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Treasurer Niina Saarto to 5.9. ja ma 9.9., p. 020 508 3283

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.9. mennessä.

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!