(Poistunut julkaisusta)

Cash Management Consultant
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään moniammatillisessa työyhteisössä Cash Management tiimissä. Asiakaskommunikaatio, sovelluskonsultointi ja projektin aktiivinen eteenpäin vieminen ovat osa joka päiväistä työpäivääsi. Ulospäinsuuntautuneisuus ja proaktiivisuus ovat piirteitä, jotka auttavat sinua pärjäämään tässä tehtävässä. Mikäli koet, että tehtävä sopii sinulle, älä haikaile hakemuksen lähettämisen kanssa!
KUVAUS
Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, joka tekee omaa softatuotetta ja toimii FinTech edelläkävijänä
* Konsulttina sinulla on mahdollisuus erikoista eri tuotteisiin Cash Managment liiketoiminnan sisällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Asiakkuuksien siirtäminen järjestelmästä toiseen
* Sovelluskonsultointi
* Asiakkaiden kontaktointi ja ohjeistus
* Asiakasasioiden koordinointi
* Projektin eteenpäin vieminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus esim. IT-alalta tai talouspuolelta
* Relevanttia työkokemusta esim. Cash Management tyyppisistä tehtävistä
* Kirjanpitokokemusta esim. ostolasku ja myyntireskontrasta
* Sujuvat vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi
* Hyvät tietotekniset valmiudet, mm. Microsoft Office


Eduksi katsotaan, mikäli olet työskennellyt esim. kassapäällikkönä ja käyttänyt OpusCapitan järjestelmiä. Lisäksi Service Now -projektihallinnan osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä on mahdollisuus edetä myös konversiopuolelle.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Joustava
* Vastuuntuntoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Postintaival 7, Helsinki tai Kalevantie 2, Tampere.
Henkilö voi itse päättää työskenteleekö Helsingin vai Tampereen toimistolla. Mainitse hakemuksessasi kummalla toimistolla haluat työskennellä.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä OpusCapitan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
OpusCapita auttaa organisaatioita myymään, ostamaan ja maksamaan tehokkaammin tarjoamalla laajennettuja hankinnasta maksuun ja tilauksesta kassaan -ratkaisuja. Yli 3000 asiakasta yli 100 eri maassa käyttää päivittäin yrityksen source-to-pay sekä maksuliikenne- ja tuotetietoratkaisuja liiketoiminnan hallinnoimiseksi ja kasvattamiseksi. Yritys käsittelee vuosittain yli 100 miljoonaa elektronista maksutapahtumaa yritysverkostossaan, joka kattaa yli miljoona organisaatiota maailman laajuisesti. Yrityksen pääkonttori on Helsingissä.