(Poistunut julkaisusta)

Cargo Underwriter
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Kansainväliset palvelut -osastolle Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen kokenutta

CARGO UNDERWRITERIA

Tässä tehtävässä vastaat 

Cargo underwriterina olet OP Vakuutuksen kansainvälisten yritysten kuljetusvakuutusten underwriter. Vastaat Sinulle nimettyjen suurten yritysasiakkaiden kuljetusriskien hinnoittelusta. Vastuullasi tulee olemaan myös kansainvälisen kuljetusvakuuttamisen kehittäminen sekä vaativimpien asiakasratkaisujen, kuten kansainvälisten vakuutusohjelmien, rakentaminen yhteistyöverkostomme kanssa yhteistyönä. Vakuutusratkaisujen hinnoittelu, ehtojen laadinta ja asiakkaalle ratkaisun myyminen yhdessä myyntiorganisaation kanssa ovat keskeisiä tehtäviäsi. Asiakkaiden sekä oman talon yhteistyökumppaneiden kouluttaminen kuljetusvakuutuksista ja -riskeistä ovat myös underwriterin tehtäviä.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on mielellään useamman vuoden työkokemus yritysasiakkaiden underwriting-työstä ja/tai kuljetusriskeistä. Omaat vahvaa vakuutusliiketoimintaosaamista ja Sinulla on ymmärrystä yritystalouden lainalaisuuksista sekä eri toimialoista niiden toimintaympäristöissä. Luonteeltasi olet analyyttinen ja huolellinen. Olet oma-aloitteinen, työskentelyotteiltasi olet aktiivinen ja päätöksenteko on sinulle helppoa. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot ja olet positiivinen tiimipelaaja. Haluat aidosti kehittyä entisestään ja oppia uutta monipuolisesti. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Sinulla on toivottavasti korkeakoulututkinto, esim. oikeus- tai kauppatieteissä.

Tarjoamme sinulle

Ennen kaikkea tarjoamme kansainvälisten asiakkaiden ja asiantuntijaorganisaation myötä monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa siinä.  Meillä on myös mahdollisuus joustavaan työskentelytapaan, esim. etätyö, ja loistavat henkilöstöedut. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina Ellmén p. 050 369 0439

Haethan tehtävää 22.3.2019 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.