(Poistunut julkaisusta)

CARGO MANAGER
Scanpartners International A/S

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Scanpartnersilla menee hyvin, ja vahvistamme tiimiämme. Tarjoamme kasvunpaikkaa myynti- ja tavoiteorientoituneelle logistiikka- ja huolinta-alan osaajalle!

Cargo Managerina pidät tiivistä yhteyttä nimettyihin lentoyhtiöihin syventäen yhteistyötä ja suhteita. Luot myös aktiivisesti suhteita ja vahvistat yhteistyötä asiakkaidemme kanssa sekä tarjoat heille palveluitamme – asiakkaitamme ovat erilaiset logistiikka-, kuljetus- ja huolinta-alan yritykset. Työsi tavoitteena on varmistaa, että asiakkaidemme ensisijainen valinta on Scanpartners, kun heillä on tarve laadukkaille ja luotettaville lentorahtipalveluille. Lentoyhtiö- ja asiakastyön lisäksi vastaat operatiivisesta työstä esimerkiksi tilaustenkäsittelyssä ja varauksissa. Raportoit yhtiön toimitusjohtajalle Tanskaan.

Scanpartnersilla menee hyvin, ja tästä syystä olemme kasvattamassa verkostoamme ja haemme lisävoimaa Suomen tiimiimme. Meitä on Suomessa tällä hetkellä 3 henkilöä ja Pohjoismaissa yhteensä reilut 30. Tarjoamme aktiiviselle, myyntiorientoituneelle ja systemaattiselle henkilölle myös kasvumahdollisuuksia ja lisävastuuta tiimissämme. Meillä saat itsenäisen ja tärkeän roolin matalan hierarkian organisaatiossamme sekä mahdollisuuden tiiviiseen yhteistyöhön yhtiömme sisällä Pohjoismaissa.

Toivomme sinulta halua tehdä aktiivista myyntityötä. Haluat kasvattaa järjestelmällisellä, systemaattisella ja tavoitteellisella työllä Scanpartnersin markkinaosuutta Suomessa. Havaintojemme mukaan työssä menestymistä auttaa, kun tunnet jo valmiiksi toimialaamme. Toivomme, että olet toiminut jo aiemmin esimerkiksi logistiikka-, kuljetus-, huolinta-alalla, lentoyhtiössä tai muilla lentorahdin tarjoajilla Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kieltä.

Onko tämä sinun seuraava kasvunpaikkasi? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna, puh. 040 519 1448. Tavoitat Petran viikoilla 10-11, varmimmin pe 8.3. klo 9-10 ja pe 15.3. klo 9-10. Lähetäthän englannin- tai ruotsinkieliset hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 24.3.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-13833.