(Poistunut julkaisusta)

Caravan Matkailuautomyyjä
J.Rinta-Jouppi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019
J. Rinta-Jouppi Oy on perinteikäs, vahva pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa jo 1950-luvulla. Nykyään J.Rinta-Jouppi Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin autokauppaketjuihin. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla
13 liikkeen voimin. Vuosimyyntimme on yli 15 500 autoa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli yli 215 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on yli 200 henkilöä. Konsernimme
on tunnettu runsaasta ja laadukkaasta vaihtoautovalikoimasta.

Nyt J. Rinta-Jouppi Caravan Vantaalla vahvistaa rivejään ja hakee kasvavan liiketoiminnan tukemiseksi

Caravan -matkailuautomyyjää

Edellytämme hakijalta aiempaa myyntikokemusta ja asiakaspalvelutaitoja, matkailuauto -kokemusta/tuntemusta harrastuksen tai työn kautta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä halua oppia uutta ja kehittyä. Oma-aloitteisuus, aktiivisuus, myynti- ja yrittäjähenkisyys ovat hakijalle pelkkää plussaa.

Työnkuva muodostuu Caravan autojen myyntitehtävistä sekä muista autokauppaan ja autokaupan ympäristössä ilmenevistä tehtävistä.

Tarjolla on loistopaikka matkailuautojen myyntitehtävissä, alan keskiarvoon verraten reipas pohjapalkka sekä palkitseva myyntiprovisio- ja bonusjärjestelmä. Henkilöstöetuina ovat mm. autonkäyttöetu, puhelin- ja ateriaetu. Pääset työskentelemään matkailuautokaupan ytimessä, menestyvässä yrityksessä ja hyvähenkisessä työyhteisössä.

Mikäli olet etsimämme tekijä, jätä hakemusta Go On Helsingin yksikköön järjestelmämme kautta ja liitä mukaan CV. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Lisätiedot arkisin klo 9-10 Armi Paasonen puh. 0407767663, email: armi.paasonen@go-on.fi.